الله
نظر من:
مشخص است که ابتدا B به حالت آماده می رود (چون حادثهای که B منتظرش بوده اتفاق افتاده است ), در مرحله بعد چون یک فرآیند آماده به جمع فرآیندهای آمادهی ما افزوده شده باید زمانبند Update بشه تاببینیم اولویت کدوم فرآیند بیشتره .
در سوال آمده که: "سیاست زمان بندی کوتاه مدت بر اساس اولویت غیرانحصاری است" که این همان زمانبندی کوتاه ترین زمان باقیمانده هست و غیر انحصاری هم هستش. و لذا زمانبند باید از بین A و B که فعلا A درحال اجراست و B آماده است , یکی را انتخاب کنه .
اگه در اینجا اولویت رو فقط مربوط به زمان بندی کوتاه مدت بر اساس اولویت غیرانحصاری بگیریم پس باید از بین A و B اونیکه کوتاه ترین زمان باقیمانده رو داره به حالت اجرایی بره و دیگری در حالت آماده قرار بگیره.
اما به قول دوستمون ehsan_nekooee نقطه ای که تاحدی مبهمه و (البته جالب) در انتخاب یکی از A و B اتفاق می افته. بدین صورت:
در خود سول گفته که B نسبت به A اولویت بالاتری داره .
اگه ما در این قسمت سوال" اولویت" گفته شده رو چیزی غیر از کوتاهترین زمان باقیمانده در نظر بگیریم پس دیگه الگوریتم زمانبندی ما بر اساس اولویتِ کوتاهترین زمان باقیمانده نخواهد بود.
ولی اگه منظورش اینه که کلا B نسبت به A کمترین زمان باقیمانده رو داره و در نتیجه اولویتش بالاتره , باز هم خیلی نمی تونه درست باشه چون ممکنه وقتی B مسدود بوده A زمان اجرایی زیادی رو طی کرده باشه و حالا که B آماده شده، کوتاهترین زمان باقیماندهی A کمتر از B شده باشه.
و مورد دیگه اینکه ممکنه در این سوال دو اولویت مد نظر باشه( یکی اولویت گفته شده در ابتدای سوال (که گفته B از A بیشتره) و دیگری اولویت کوتاهترین زمان باقیمانده) که برای انتخاب فرایند اجرایی می توان اولویت نهایی رو بر اساس این دو اولویت در نظر بگیریم و در نتیجه اولویت هر کدام از A یا B ممکنه از دیگری بیشتر بشه. و به نظرم این از همه صحیح تره.
خلاصه اینکه به نظر من پاسخ صحیح اینه:
ابتدا فرایند B به حالت آماده تغییر میکند و سپس در مرحله بعدی سیستم یا ممکن است فرایند A را به حالت آماده و فرایند B را به حالت اجرا درآورد و یا اینکه ممکنه فرایند B را به حالت آماده و فرایند A را به حالت اجرا درآورد یعنی هر کدوم از A یا B امکانش هست که به اجرا بروند .
و اگه بخواهیم برای این سوال یک گزینه از جوابها رو انتخاب کنیم فکر می کنم تا حدی بشه گزینه ۳ رو انتخاب کرد و حداقل از بقیه درست تره.
یا علی