(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: (26 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلام
بچه ها ایتی سوال ۸۲هوش چرا "عامل هایی که کاملا مشاهده پذیرند نیازی به حالت درونی ندارند"رو غلط گرفته؟
من تاحالا چندین جا تو کتاب راهیان دیدم نوشتم محیط ک کاملا مشاهده پذیر باشه چون متغیر حالت زمانی استفاده میشه ک نتونیم وضعیت فعلی رو کامل تشخیص بدیم اون وقت مجبوریم وضعیت های قبلی رو هم در نظر بگیرم!!
سلام
آره به نظر منم جمله درسته ولی نمیدونم چرا غلط گرفته!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------
میشه لطف کنه یکی سوال ۴۶ جمله های ب و ج رو توضیح بده.
برای مرتب سازی عناصر کمتر از ۲۰ ، مگه درجی بهتر نبود که اونم در بدترین حالت n(n-1)/2 مقایسه داشت دیگه!
قسمت ب ک درسته من ی مثال زدم درت دراومد.کافیه جوری مثالو بزنی ک یالی ک کوچکتر از بزرگترین یال هست رو نتونی اضافه کنی یعنی اضافه کردنش دور ایجاد کنه اون وقت مجبوری یال بزرگترو انتخلب کنی.
قسمت ج هم نمیدونم چرا در بدترین حالت ۱۰مقایسه میشه!مگ حبابی ی الگوریتم مبتنی بر مقایسه نیس؟خب با۶عنصر حساب کنی بیشتر از۱۰تا میشه!
______________××××××××_××_____________
خداوکیلی چرت سوال میده!
دوتا از سوالای مشترگ ازdfsبود اونم چی؟براساس زمانf,d!!!فک کنننن ۲تا از سوالای الگوریتم از ی نوع بود!!!
درصورتی میتونست بجاش ی سوال خیلی خوب از تقسیم وحل یا گریدی بده!
ولی منک با اینحال نتونستم جالبی بزنم!!ولی این سوالا واسه کسایی ک خیلیییی خوندن قبول دارم خیلییی چرته!
همون کنکور سوال سخت میده بنفع همه هس...!!!!