(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۱ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: ]
. نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم ولی به شخصه تو جلسه ی خواستگاری اگه سوالهای پدر دختر خانم، بیشتر حول مسائل مالی بچرخه، خیلی برام خوشایند نیست. بازم میگم شاید من اشتباه میکنم.
قضاوتی روی صحبتتون ندارم، ولی به نظرم هر آقا پسری دلش خواست منطقی فکر کنه، با آرامش چشماشو ببنده و خودشو تصور کنه ٥٥ سالشه و برای دخترخانمش خواستگار اومده. خیلیییی از مشکلاتش حل میشه
مثال نزدیک تر، برای خواهرشون همین الان در صورت وجود خواهر.
و اینکه بحث کار ثابت جدای از امنیت مالی نشون دهنده خیلی چیزاست، یکی اینکه آقا پسر جنم کاری داره یا نه، تا شما مدتی سر کار نبوده باشی هیچ راهی برای احرازش نیست. و این مورد از همه مهم تره.
اهل از این شاخه به اون شاخه پریدن و رویا پردازی هست یا نه (سر یه کار ثابت بند نشه حالا با هر بهانه ایی) ؟ اینم تا سرکار مدتی طرف نرفته باشه به نظرم احرازش سخته.
یکی اینکه با خواب و خیال نمیشه زندگی کرد تا خود شما پول در نیاورده باشی و از اون پول بخوای خرج کنی میزان خسیسی و تفاوت تو خرج احتمالا مشخص نمیشه و به سختی مشخص میشه. یکی هم به نظر من عشق و فلان و اینا بعد شش ماه می پره اگر درآمدی وجود نداشته باشه، صدای طرف در میاد.
(اینم بگم تو هیچ جای حرفام منظورم درآمد بالا و یا ثروت نیست، هنوز هم هستند خانواده هایی که براشون این مسائل مهم نیست)
در آخر هم به نظرم جدیدا آقایون مخصوصا اونایی که الحمدالله یه کم براشون شرعیات و اخلاقیات و نظر خداوند مهمه و اهل رابطه دوستی نیستند در امر ازدواج دنبال دوست دختر حلال هستند! نه تاهل و تعهد! در صورتی که این دو تا خیلی با هم فرق دارند و متاسفانه خیلی از پسرامون متوجه فرق عمده اش نیستند! که به نظرم تو شکل گیری این تصور متاسفانه فساد موجود در جامعه و ارتباطات در غالب دوستی که اطرافیان فرد دارند بی تاثیر نیست. وقتی طرف می بینه که دوستش، دوست دختر داره و خیلی از مواهب رو داره با هزینه پایین ازش بهره مند میشه به نظرم یکم طبیعیه که دنبال همین چیزا در ازدواج هم باشه. برای همین میگم ازدواج رو متاسفانه در غالب دوست دختر حلال می خواهند و اطلاعی از فرقش با تاهل واقعی ندارن. اولین آفتش دنبال مسائل سطحی بودن با کمترین هزینه و بدون دادن تعهد یا تعهد کم است. و خیلی چیزهای دیگه که مجال مطرح کردنشون نیست و با کمی فکر بدست میاد. اینم بگم که این مسئله دوست دختر/پسر حلال در خانم ها هم هست و برای همین توقعات بالا و فانتزی گونه است. که البته در بعضی از موارد پدر و یا خانواده، قضیه رو برای دخترخانمشون حل و فصل می کنند.
مورد داشتیم طرف اومده خواستگاری سنتی بعد برگشتن گفتن که ١٠ تا سکه مهر کنیم که آقا پسر پشیمون شد خیلی ضرر نکنه!!!!!:|
(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: به دو دلیل نمیخواستم پست بذارم، یکیش که معلوم شد اون یکی هم که خب معلومه
کامنتها رو خوندم، از یک سختگیری صحبت شده، این سختگیری دقیقا چیه؟
آقایون به چی میگن سختگیری؟
ما به وضعیت خودمون نگاه می کنیم و به بیشتر از اون میگیم سختگیری. مثلا توقع خونه یا زمین تو سن من سختگیریه. من تو این سن یا میتونم خرج عقد و عروسی رو خودم بدم یا ماشین داشته باشم. مگر اینکه بخوام از بابام کمک بگیرم و تازه پدرم هم تونایی کمک کردن به من رو داشته باشه. یا همه نمیتونن یا نمیخوان کار دولتی داشته باشن. یا بعضی وقت ها دختر و/یا خانواده اش همه چیز رو همون اول میخوان.
کلا احساس می کنم مادیات شرط لازمه و اخلاق و ... فقط امتیاز محسوب میشه.
بین مادیات و اخلاق and وجود داره خانواده دختر فهیم و با فرهنگ باشه اول اخلاق براشون مهمه و بعد مادیات. جایی رفتید در صورت وجود اختلاف در اخلاق یا فرهنگ خواستند به خاطر پولتون بتون زن بدند، نگیرید. اینا خطرناکن
بحث مادیات هم همیشه منظور ثروت نیست. ولی خب به نظرم عقلانیش حداقل هاست (و شرمنده بخوام یکم مستقیم صحبت کنم همونطور که طبق فرهنگ ما حداقل جهیزیه از خانواده دختر توقع میره. بی انصافیه که جهیزیه که وظیفه نیست بشه وظیفه و هزینه هایی که مربوط به آقایونه بشه توقع)