(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من همیشه برام سواله اینایی که سنتی از دواج می کنن چجوری می تونن تشخیص بدن که از دختری خوششون می آید که برن خواستگاریش؟ یعنی اول از روی قیافه دختر تصمیم می گیرن بعد، بعد از خواستگاری شناخت به دست می آرن؟
اتفاقا منم برام سواله اونایی که به روش مدرن میرن جلو چطوری میتونن مطمین باشن که تصمیمشون از روی احساسات زود گذر نیست؟ چطوری میتونن رو تجربه خودشون حساب کنن و تجربه بزرگ تر ها رو نادیده بگیرن. وقتی آدم با ۳ نفر که همه متاهل و بزرگتر از خودش هستن میره خواستگاری میتونه رو تجربه اونا حساب باز کنه اما تو روش مدرن چطوری آدم میتونه رو تجربه خودش مطمین باشه؟ چطوری میتونه مطمین باشه که زوایای مهم قضیه ازدواج رو دیده؟ چطوری میتونه مطمین باشه میتونه با خانواده طرف کنار بیاد؟ یا اینکه اصلا طرف راست گفته و خودش و خانواده اش همونطوری هستن که میگه؟
شیش ماه آشنایی مدرن با مراقبت از این که وابستگی ایجاد نشه و بعد خواستگاری و در نظر گرفتن نظر با تجربه ها. تنها نکتش وابستگی ایجاد نشدن در مدت آشنایی است والا من پسری رو میشناسم که توی همون جلسه خواستگاری نسبت به دختر خانم شدید دلبسته شده و نظر و تجربه و .. بزرگتر ها هم دیگه براش مهم نبود.
به نظر من نکته این آشنایی و بعد خواستگاری که می فرمایید، معمولا آقایون جرات نمی کنند اولش بگند قصد ازدواجه و (اصلا غرضشون از این روش اینه که از اول نگند)، بعد به همین دلیل خیلی از دخترهای خوب و نجیب از دایره انتخابشون خارج میشه. به نظر من و طبق مشاهداتم معمولا دختران خوب و نجیب و مومن سعی می کنند با آقایون خشک و با صلابت و جدی باشن (در حالی که در جمع های خودشون بسیار شاد و شوخ و سرزنده اند) و اصلا سمت این رابطه ها نرن. چون از یه سمت دیگه قضیه بخواهیم نگاه کنیم از کجا طرف بدونه که قصد آقا خوشگذرونی نیست؟ و در کل وارد همچین رابطه هایی شدن براشون خطرناک محسوب میشه. ( و البته حرام)
و بعد هم به نظر من دخترای کمی وجود دارند که زود وابسته احساسی نشند مخصوصا که خیلی آگاه نباشن این کیس، کیس ازدواجه.
کاری به حرف شما ندارم ولی جدی برام سوال شده چرا انقدر مقوله خواستگاری برای آقایون سخت شده؟ چه مشکلی داره آقا اول بیاد خواستگاری و از پدر خانم مثل یه مرد اجازه بگیره و بعد شش ماه با هم برند بیرون؟ تهش مگه نه شنیدن نیست؟ خب خانم ها هم خیلی خواستگار دارن که شاید نصفشون بگند نه. همینه دیگه! از دید من تازه این موضوع یکم جرات مندی آقا رو هم نشون میده.