من پارسال یه mp3 گرفتم
مارشال
مدل : ME-685
به قیمت ۷۵ هزار تومان. رنگش سفیده و خیلی کوچیکه و ۴ گیگ رم داره
با این صدا ضبط میکنم، کیفیتش خیلی خوبه من عادت ندارم هندزفری بگذارم میریزم تو لب تاب و میگذارم رو پخش، با هندزفری خیلی بلند میشه
البته من میگذاشتم روی میز استاد ولی چند باری که دوستم رکوردر رو امانت گرفت پیش خودش نگه داشته بود و میگفت صداش خیلی خوبه، بعدش دوستم هم رفت همین مارک رو خرید
بنظرم با کمترین قیمت، گزینه خوبی باشه، من هفته ای دوبار و هر بار حدود ۳ ساعت دارم باهاش صدا ضبط میکنم فکر کنم عمر مفیدش هم مناسب باشه
فقط چون خیلی کوچیکه شاید کار باهاش براتون جالب نیاد
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اگر میخوای صرفه جویی هم بکنی پیشنهاد من اینه که دخترا این روزا صدای همه کلاسا رو ضبط میکنن ، به جای خریدن رکوردر برو از اونا بگیر ارزون و با کیفیت! بی دردسر!
عجب!!!!
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اگر میخوای صرفه جویی هم بکنی پیشنهاد من اینه که دخترا این روزا صدای همه کلاسا رو ضبط میکنن ، به جای خریدن رکوردر برو از اونا بگیر ارزون و با کیفیت! بی دردسر!
والا اون زمونا که ما دانشجو بودیم دخترا یه برگه جزوشونو نمی دادن فتوکپی کنیم ! اما مثل اینکه این دهه هفتادیا بچه های باحالی هستن ! در هر صورت می خوام یه دونه داشته باشم
دخترا مهربونتر از این حرفان
، باورم نمیشه کسی جزوه اشو امانت نده
من که کتابامم میبردن روزای آخر از روش خط کشی میکردن و همون قسمتارو میخوندن
ولی تهدیدشون میکردم که نباید کثیف بشه
با احتیاط کامل میبردن و میاوردن هنوزم رو این قضیه حساسم... هر وقت برگه هام رو زمین باشه آبجیم بیاد خونمون کناراشو خط خطی میکنم، منم تا جا داره حرص میخورم.. عادت بدیه