سلام
من دانشجوی علوم فنون بودم ( کارشناسی نرم افزار )
اگه می خواین بدونین استادا چجوری ان، باید بگم داغونا داغوووون، از این دانشگاه واقعا متنفرم چون واقعا عمرا توش تلف شد!
اگه ایشالا رفتین آی تی علوم فنون با اســـــــــــــــــتاد مفیدیان آشنا میشید که مثلا جزو بهترین استادای اونجاست، ینی من حاظرم برم دوره ابتدایی رو دوباره بگزرونم ولی حتی یه ساعتم سر کلاس این استاد محترم نشینم.
البته یکی دوتا استاد خوب داشت مثله استاد حمیدی و استاد رضوانی، رضوانی عالی بود، اینا تنها استادایی بودن که من سر کلاساشون چیز یاد گرفتم، تو بقیه کلاسا فقط عمرم بود که تلف شد ):
اگه فقط می خواین مدرک بگیرن، بنظرم خوبه راحت میشه از این استادا نمره گرفت. اگه به فکر این هستین که از این استادا استفاده کنین که دکترا قبول شین اصلا بهش فکر هم نکنین. اون دوتا استادایی که گفتم استادای خود علوم فنون نیستن از جای دیگه میان.
فک کن یکی از استادا سر کلاس از خرید رفتن زنش تعریف می کرد!!
)))
یه استاد زبان های برنامه نویسی داشتیم... چه استادی
)) فک نکنم ۳ جلسه هم کلاسش درست و حسابی برگزار شده باشه تو اون سه جلسه هم یه چیزایی می گفت که کم کم داشت همه علمم تو برنامه نویسی زیر سوال میرفت. هر دفه ایمیل میزد که تیم ملی تکواندو دعوت شدم نمی تونم بیام ولی آخرش من نفهمیدم که تیم ملی کدوم کشور دعوت می شد!!! چون هیچ وقت این مسابقه های تیم ملی که پخش میشد نبود
)