(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خانم علوم و تحقیقات ما که گفتیم آقا جواب ها ۱۰ نمیادو گفتید استرس رو کم کن. حرف نا امیدی نزن
ببین اقا ارشد الان بهترین راه اینه ک به خودت تواین همه استرس انتظار امید بدی مث این میمونه شما دلت پره داری با یکی حرف میزنی به جا ارومت کنه هنوز بیاد بگه حق با اونا تازه صداشم ازشما بلندتر کنه به جا ی لیوان اب ب شما بده اروم شی شما باید ی لیوان اب ب اون بدی بگی اروم باش نخاستم در دو دل کنم دلم اصن پر نیست حالا شما من نمیکم بگو فردا میاد ولی اینم نگو تا دهمم نمیاد ....اصن اقا هرچی دوست داشتی بگو ولا من ک کم اوردم ....مث روابط ازمون تو اومدی رشته محل اضافه کردی خب عب نداره اصن میگیم سازمانه پیش میاد مهم نیست ولی خدایی نمدونی تا کی کارش تموم میشه چقدطول میکشه بگی کی کجا بره کی نره دوروز سه روز چقد برنامه ریزی ندارن رو هوا میگن دهم تا قبل دهم خو به بگن دهم ..ای بابا
میدونید چیه بچه ها ی جوری شده من میرم طبقه پایین مامانم میگه اولین سوال چی شد نتایج نیومد میگم حالا شما چرا نگرانی میگه اخه همچین نشستی تو خونه پای نت انگار چه خبره ...؟؟؟میگم روهوان کیا داوطلبینه ۹۳ ی اشتباهی کردن کنکور دادن همین...