(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: عملا فرمالیته هست. شما امروز با بنده درستون تمام میشه فرضا یکسان هم علم و فن بلدیم.
شما تو این ۲ سال میری استخدامی شرکت میکنی و پذیرفته میشی
بعد پسر فلک زده ۲ سال الاف میشه تا برگرده ف با ورودی ۲ سال بعد خودش باید بره رقابت کنه
نه وجدانن این برابر ی و عدالت هست؟ حداقل باید بگن ۲ سال بعد از اتمام درس حق شرکت در ازمون دارن.
من یکی شخصا اصلا راضی نیستم. خدا و پیغمبری هم حساب کنید نباید این طور باشه.
منم نگفتم سربازی حقه اتفاقا کاملا ناعادلانس اما قانون کشوره ما زنا که قرارش ندادیم خودشما آقایون قانونا اینجور صلاح دیدید
خانوما هم اگه درسشون تموم شه سر کار نمیرن خیال شما راحت من ۳ ساله درسم تموم شده هزار تا جاهم رفتم مصاحبه همشون هم زنگ زدن که برم اما نرفتم چون محیطشون مریضه متاسفانه تو هر ارگانی بری یه مشت ادم هست که به زن دید خوبی ندارن و من تحمل این دید را نداشتم شما مردی بری سر کار کسی اذیتت کنه میزنی تو دهنش اما یه زن از درد آبروش نره سر کار بهتره تا با هر کسی سر و کله بزنه مردا درسته سختی تو زندگیشون زیاده اما میتونن از حقشون دفاع کنن واقعا این بزرگترین نعمته
متاسفانه حرف شما کاملا درسته
البته درصد کمی از دختران مثل شما نمیرن و بدبختانه عده ی زیادی میرن که باعث:
زورگو شدن کارفرما ها
نیروی کار بسیار ارزان
میشوند و همین کارفرما ها دیگر نیروی مرد استخدام نمیکنند!
بسیار میبینیم در شرکت ها و... تعداد زیادی خانم با حقوق بسیار پایین مشغول به کارند بدون حقوق مصوب و بیمه
وقتی کارفرما میبیند بسیاری از دختران لیسانس با حداقل دستمزد حاضر به کار هستند و اعتراضی ندارند چرا نیروی مرد بگیرد؟
نیروی مردی که اگر بهش زور گفت برود اداره کار و شکایت کند؟؟
دقت کنید این مسئله یک معادله هست، متاسفانه در طی این چند سال نظمی که بین جمعیت، نیروی کار، تحصیلات، عرف بوده به هم خورده.