(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: یکی لطف کنه مراحل ثبت نامو به منه ماهی بگه. پولو واریز کردم اطلاعات گرفت گفت عکس و ؟؟؟؟ (فکر کنم کپی کارت ملی) رو ایمیل کن و تو ایمیل نام و نام خانوادگی و رشته ثبت نامی رو ذکر کن (اینو نوشتم یادم موند) . بعد تماس بگیر با بخش ثبت پیگیری کن. بعد نمیدونم کی ؟؟؟؟؟؟ یوزر و پسورد برات پیامک میشه. بعد آزمونا فلان موقع است که این مهم نیست(تو سایت هست). گفت سه روز قبل ؟؟؟؟؟ هم ؟؟؟؟؟؟؟ رو میتونی بگیری(فکر کنم کارت آزمون بود). این یعنی نهایت تمرکز من موقع تماس. یهویی زنگ زد هیچی دم دستم نبود هل کردم خب. هی دنبال خودکار میگشتم، خودکارامم جدید هیچکدوم نمی نوشت
سلام
شما دقیقا سوالتون کجاست؟
ببینید اسکن عکس و کارت ملی رو به ایمیلشون ارسال کنید بعد زنگ بزنید از قسمت ثبت پیگیر بشید و بگید ایمیلی که فرستادید رسیده یا نه...
اگر یوزر پس براتون فرستاده بشه نهایت ۲-۳ ساعت طول میکشه که به دستتون برسه اگر دیدید چیزی به دستتون نرسید زنگ بزنید باز با قسمت ثبت صحبت کنید و بگید چیزی براتون ارسال نشده همونجا بهتون میگن ( کاغذ و خودکار دم دست داشته باشید
)
بعدش هم که از طریق سایت میتونید وارد پروفایلتون بشید و کارت آزمون و.... در دسترستون هست...
باز اگه سوالی دارید بپرسید