از تجربه های کسانی که یکسال پشت کنکور موندند و سال دوم قبول شدن استفاده کن را ه و مسیر غلطی که یکبار امتحان شده پس دیگه درست نیست وقت خودمون تلف کنیمو دوباره همون مسیر اشتباهو بریم.
به نظر من اونقدر تابستون وقت هست دروس یکبار خونده بشه ولی بعضی دروس چون سختترن باید زمان بیشتری به اونها اختصاص داد .اگر سال اول هستی که میخوای کنکور بدی با کسی که سال دومه قضیه فرق میکنه البته کمی.چون برای بار دوم فرد مسلما تابستون میخواد دروسی که نتیجه نگرفته رو روش کار کنه دروس که بلده زمان خیلی کم بهشون اختصاص میده ولی باز همه رو میخونه تابستون جهت یاد اوری چون مطالب تازگی نداره براش.ولی برای کسی که سال اوله هیچی براش اشنا نیست به نظر من کل تابستونو بخونه و رو مفاهیم دروس خوب کار کنه که پاییز مطالب براش جدید نباشن.....
تجربه نشون میده وقتی ادم مجبور باشه هر کاری میکنه حتی تو یه تایمی که فکر نمیکنی قادر به انجامش باشی این برام ثابت شدست....مثال همون شاگرو استادی که شاگرد میگفت میخوام متحول بشم باید چکار کنم؟؟استاد جوابشو اینطور داد اون شاگردو به حوض آبی برد و سرشو داخل اب کرد شاگر هرچقدر تقلا کرد و دستو پا میزد استاد نمیذاشت سرشو از آب بیرون بیاره دست اخر که دید دیگه شاگرد داره ممیره سرشو از اب بیرون اورد و بعد بهش گفت اون لحظه اخر چی راضیت میکرد شاگرد داد زد فقط هوا ، استاد گفت اگر برای متحول شدن و تغییر کردن و خواستن هدفو آرزوت اینقدر تشنه انجام کاری باشی پس موفق میشی.
![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
نظر شخصی منه ولی از تجربه ها ی کسی مثل آقا مسعود که همه چیز توضیح داده استفاده کن.با خوندن تجربیات ایشون دیگه برای شما جای سوالی نمیمونه.