۰ subtitle ارسال: #۱ ۳۰ خرداد ۱۳۹۳, ۰۱:۳۷ ب.ظ omidkk پرسیده: ماشین ۴ آدرسی ماشین ۴ آدرسی چطور کار میکنه ؟ مثلا در ۳ آدرسی دوتا عملوند جمع میشن و تو ۳ ذخیره میشه تو ۴ آدرسی چطوره این قضیه ؟ مثلا : ADD B , C , D ,E
۰ ارسال: #۲ ۳۰ خرداد ۱۳۹۳, ۰۷:۲۲ ب.ظ Morris پاسخ داده: RE: ماشین ۴ آدرسی سلام. فکر نمی کنم چهار آدرسه داشته باشیم. ۱/ بدون عملوند یا پشته ای ۲/ یک عملوند یا انباره ای ۳/ دو عملوند مثل معماری CISC ۴/ سه عملوند مثل معماری RISC
ارسال: #۳ ۳۱ خرداد ۱۳۹۳, ۰۹:۳۱ ق.ظ aamitis پاسخ داده: RE: ماشین ۴ آدرسی (۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام. فکر نمی کنم چهار آدرسه داشته باشیم. ۱/ بدون عملوند یا پشته ای ۲/ یک عملوند یا انباره ای ۳/ دو عملوند مثل معماری CISC ۴/ سه عملوند مثل معماری RISC واقعا وجود نداره؟؟ من با خودم گفتم حتما من نمیدونم و تا حالا ندیدم
ارسال: #۴ ۳۱ خرداد ۱۳۹۳, ۱۱:۰۹ ق.ظ omidkk پاسخ داده: RE: ماشین ۴ آدرسی (۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام. فکر نمی کنم چهار آدرسه داشته باشیم. ۱/ بدون عملوند یا پشته ای ۲/ یک عملوند یا انباره ای ۳/ دو عملوند مثل معماری CISC ۴/ سه عملوند مثل معماری RISC والا منم پیدا نکردم استادمون تمرین داده بود