(۲۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: سلام بچهها خسته نباشین. بالاخره همه موتوراتون روشن شد. من فعلا مشهد هستم رفتم دانشگاه . ۳ شنبه بر میگردم. البته اینجا با دوستم ریاضی مهندسی رو از روی پارسه قدیمی خونم بجز فصل مشتقات جزئی . پارسه جدید ر و دارم زیادی حرف زده بعدا میخونمش. برگشتم شهرمون باشما میشم . همتونو دعا میکنم.
سلام دوست عزیز اگه رفتی حرم ما رو هم یادت نره !!!!!!
ممنون که همراه بودی حتی در مسافرت .!!!!
(۲۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده نمیتونم یکی دو روزی درس بخونم.
امیدوارم حالم بهتر بشه و بتونم بازم ادامه بدم. فعلا بای ...
سلام ایرسای عزیز ممنون که اومدی بهمون سر زدی نگرانت بودیم .مدتی نیامدی منزل ما خواهر جان !!!!!
امیدوارم هر چه زودتر برگردی ما چشم انتظارت هستیم .وبرایت آرزوی آرامش میک نیم واینکه حالت خوب شود .
(۲۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: سلام خوب این برنامه ریزی بیشتر واسه کسایی هست که میخوان جزوه های پارسه را بخونند و علوم کامپیوتر را پوشش نمی ده میشه . منام میخواستم با برنامه ریزی شما پیش برم ولی ..... رشته منو که نداره . و شماها خیلی جلو هستید .
سلام دوست عزیزم .اصلا این طوری نیست که شما فرمودید اینجا هر کسی برای خودش می خونه وفقط دوستان شبها به هم گزارش می دن و اصلاه مفکر نکنید که ما خیلی جلو هستیم تازه ۲-۳ روز است که شروع کرده ایم ومن دقیقا هم نمی دانم که دوستان هر کدام چه گرایشی هستند پس هر کس برای حودش می خواند فقط برای ایجاد انگیزه با هم هستیم دوست من.
پس بدون دلهره از روز برنامه پیشنهادی یک برنامه برای خودت درست کن یعنی ببین گروه های اصلی دروس در رشته شما چه گروه هایی هستند آنها را در طول روز پخش کنید .مثلا ما ۴ گروه داریم .زبان - ریاضی - مشترک -نخصصی اینها را در زول روز می چینیم .شما هم همین طور باشید.
(۲۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز
امیدوارم تو راهی که شروع کردین موفق باشین
از سارای عزیز که بانی خیر بودن تشکر میکنم
منم اگه بتونم سعی می کنم از ماه بعد باهاتون همراه بشم البته باعث بسی افتخاره
ایدهی بسیار خوبی هست که برای هر ماه یک تاپیک جداگانه باشه اینجوری برنامه نظم بیشتری داره
در کل این روزا مانشت عالی شده همه در حال فعالیت هستن
سلام پروا خانوم خوش اومدی به خونه ما !!!
هر وقت اومدی ما رو سر افراز می کنی عزیزم با اومدنت .منتظر شما هم هستیم مهربونم !!!!!!!!!!
ایده تفکیک کردن ایده دوست همراهمون آقای br2011بوده این را گفتم که بدونید چه دوستان خوبی داریم که همراه ما هستند وبا اینکه خودشون به نتیجه رسیدن اما هنوز هم به فکر ما هستند که کنکوری هستیم !!!!!!