(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (21 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: (20 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خانم SarahArshad برنامه شما یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه ساعتش خیلی زیاده.فک میکنم برای الان حداکثر ۵ ساعت کافی باشه.
اینجوری که من میبینم داوطلبا همش اینجان. اگه روزای دیگه هم اینجوری باشه گروهی درس خوندن بیشتر ضرر داره تا سود.
راستش برای من دلائلی داره .اولا من باید از اول بخونم .دوما من چند سالی از فارق التحصیلیم می گذره .سوما چند روز دیگه ماه رمضانه وعملا شاید زیاد نشه مفید خوند اینا دلائل من هست .پس با وضع شاید توجیه بشه این کار . از طرفی همیشه نمیشه آینده رو پیش بینی کرد راستش پارسال داشتم می خوندم وسطش یه اتفاقی افتاد تمام کاسه وکوزه من رو جمع کرد حتی کنکور هم ندادم . تا الان وقت هست چرا استفاده نکنم .و همچنین اینکه وقتی توی خونه فعلا کاری به جز درس خوندن ندارم شاید بهتر باشه .من کارم رو کامل گداشتم کنار .بچه هم ندارم . وقتم از صبح تا عصر مال خودمه .این برنامه من با شرایط من هست هر کسی می تونه برای خودش شحصیش کنه.
ببینید من هم پارسال تقریبا از اول خوندم و مجرد هم بودم و کار هم نداشتم و تمام وقتم واسه خودم بود. تازه من ۱۴ واحد هم داشتم واسه مهر. ولی انقدر خوندن خطرناکه. ممکن چند ماه آخر کم بیارید و کنکورتون نآبود شه. اتفاقی که برای من توی لیسانس افتاد.
من میتونستم تابستون روزی ۱۲ ساعت یا بیشتر درس بخونم ولی مشاورم گفت بیشتر نخون و من حرفشو گوش دادم و الان واقعا خوشحالم که بیشتر نخوندم.
فقط یه سوال شما هم مثل من چند سال از اتمام درستان می گذشت وتقریبا از درسها چیزی توی ذهنتان نبود؟
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: چرا بیشتر نخوندن توی تابستان باعث شده توی کنکور ارشد موفق باشید؟
می تونستید درسها رو یه دور اضافهتر بخونید
از لحاظ دلزدگی از درس منظورتونه؟
راستش با همین برنامه ریزی هم بعضی دوستان می بینید می گند زیاده حالا اگه همین هم نباشه که دیگه .......
با سلام به همه دوستانی که اومدن ونظر دادن من از فردا دارم شروع می کنم حالا سعی می کنم فعلا ۳ ساعت صبح بخونم ویه ۳ ساعت هم عصر تا شب تا ببینم چی میشه .
فردا شب میام میگم چی خوندم هر کی هم خواست بخونه بیاد بگه چی کرده فعلا که مثل اینکه هیچ کسپایه نیس من خودم شروع می کنم وهر شب همین جا گزارشم رو می نویسم هر کسی هم خواست همراهی کنه .ممنون از شما وهمه دوستان .