(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: پیشنهاد خیلی خوبی دادین،ممنون.اگه بشه کار رو گروهی پیش برد خوبه هر چند مشکله.
به نظرم اینکه پایان هر روز به مانشت بیایم و اشکال بر طرف کنیم یه مقدار زمان رو ازمون می گیره.به نظرم اگه این کار هفتگی انجام بشه بهتره.
چه جالب منم دیشب همین فکر به سرم زده بود و میخواستم بیام پیشنهاد بدم گزارش کارمون هفتگی باشه. یه روز واقعا خیلی کمه، بازه یه هفته به نظرم بهتره هم گزارش کارمون مفیدتر خواهد بود هم امکان اینکه همه بچهها سر وقت بیان و گزارش بدن.
یکمی تصور کنید از الان تا تقریبا روز کنکور هر شب ساعت ۱۱ شب بچهها باید آن بشن. خیلی کلافه کننده و وقت گیر میشه.
نمیدونم کسی از بچهها با دفتر برنامه ریزی قلم چی کار کرده یا نه؟ اونم هم واحد کار رو یک هفته در نظر میگیره و شما میتونید آخر هفته به یه جمع بندی برسین از درس خوندنتون.
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: یه سوال برام پیش اومد،تا جایی که من متوجه شدم قرار نیست همه دوستان دروس مشابهی رو مطالعه کنن،هر شخص هر درسی رو مطابق میل و نیازش مطالعه می کنه، درسته؟؟؟؟؟؟
من تا الان زیاد برنامه ریزی کردم تا حدودی پایبند بودم اما از جایی که اصلا زندگیم قابل پیش بینی و برنامه ریزی نیست به نتیجه نرسیدم.
این برنامه من هست.
درسته تقریبا برنامه تون شخصیه اینکه چه درس هایی رو بخونین و چه درس هایی رو نخونین و ... فقط سعی کنید زمان بندی رو که سارا خانم زحمت کشیدن و تو پست اول گذاشتن رو رعایت کنین که تو بازه مربوط به مثلا ۲۵ درصد اول درسایی که میخونید ۲۵ درصد اولش تموم شه.
اما یه صحبتی هم راجع به برنامه تون. نظر شخصی من اینه که اگه میتونید بیشتر درسا رو باهم شروع کنید اینجوری بهتر نتیجه میده. سه درس سه درس جلو برین ممکنه نتونین درسهایی رو که قبلا خوندین رو مرور داشته باشین. درسی هم که مرور نشه عملا خوندنش بی فایده است و راحت از ذهنتون میره.
طبق برنامه تون اول مهر دور اول درس خوندنتون تموم میشه، به نظرتون درسهایی که ۱۵ مرداد خوندین و گذاشتین کنار چقدرش یادتونه؟ اینجوری باید یه زمانی که بیشتر از مقدار لازم برای مرور هست رو بزارین تا دوباره این درسا رو بخونین.
من خودم تو کنکور پارسال دو سه تا درسو واقعا نرسیدم مرور کنم و عملا هیچی!
امیدوارم این درس خوندن گروهی برای همه مون مفید باشه و بتونیم به هم کمک کنیم.