زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۱۲:۰۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: سلام دوستان
به نظرتون برای کسی که کار کردن با اکسل رو فقط در حد ابتدایی بلده بهترین راه برای یادگیری چی هست؟
فقط هم سه روز وقت دارم
Sent from my C5302 using Tapatalk
سلام.
در چه حد میخواین یاد بگیرین؟ کتابای apress واسه یادگیری از پایه و به صورت حرفه ای مناسب هستن.
ولی خوب چون وقتتون کمه من لینک دانلود یه کتاب نسبتا کامل و به زبان فارسی رو میزارم. باشد که رستگار شوید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(28 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: سلام دوستان
به نظرتون برای کسی که کار کردن با اکسل رو فقط در حد ابتدایی بلده بهترین راه برای یادگیری چی هست؟
فقط هم سه روز وقت دارم
سلام.
در چه حد میخواین یاد بگیرین؟ کتابای apress واسه یادگیری از پایه و به صورت حرفه ای مناسب هستن.
ولی خوب چون وقتتون کمه من لینک دانلود یه کتاب نسبتا کامل و به زبان فارسی رو میزارم. باشد که رستگار شوید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون در حد ابتدایی میخواستم یاد بگیرم
با هزار تومان چی کار میشه کرد؟
با هزار تومان میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کرد
از کتابای هفت مهارت کاردانش رشته طراحی وب سال دومشون استفاده کنین،ساده و ابتدایی گفته،هرچند اکسل مهم همون فرمولاشه که اونم نصف روز واسه یادگرفتنش کافیه