(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط: با تشکر فراوان از مطالب و راهنمایی های خوبتون فقط هنوز یه سوال دارم:
اگه برای درسی بخواهیم چند تا کتاب بخونیم باید تو تابستون همه کتابا رو تموم کنیم؟ مثلا اگه برا ساختمان بخواهم هم CLRS رو بخونم و هم پوران باید هم زمان بخونم؟ باید تو تابستون جفتش رو تموم کنم و پاییز فقط دوره کنم؟؟؟؟
اگر وقت دارید که خیلی خوب میشه تو تابستون تمومش کنید. این نکته را در نظر بگیرید که مثلا زمانی که شما یک فصل CLRS را بخونید و بعد بخواهید همون فصل را از پوران بخونید علنا پوران را در زمان کمتری میخونید و میشه گفت دارید یک و نیم کتاب را میخونید نه دو تا. و حتی بالعکس مثلا اول پوران و بعد clrs .
خوندن تمام کتابها در تابستون (حالا مطالب را چه کامل بفهمید و یا کامل نفهمید) این خوبی را داره که شما استرس کمتری را در پاییز خواهید داشت و به خودتون امیدوار خواهید بود که حداقل یکبار مطالب را خوندم. من به شخصه بابت ۳۰ درصد آخر کتابهایی که در تابستون نخوندم خیلی استرس پیدا کردم چون از طرفی میخواستم خودمو برای ۲۵ اول آماده کنم و از طرفی میخواستم ۳۰ درصد آخر را تموم کنم. به همین خاطره که تاکید دارم یک دور خوندن را در تابستون داشته باشید. از لحاظ روحی روانی کمک زیادی بهتون میکنه.