(۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: (13 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط: سلام
آقا مسعود ممنون بابت این راهنماییهاتون
یک سوال داشتم خدمتتون ، به نظرتون باید کل کتاب CLRS رو خوند ؟ از اول تا آخرش ؟ من ساختمان داده تو دانشگاه با استادی داشتم که اصلا نمی دونست چی داره درس میده ! ما هم آخرش نفهمیدیم ساختمان داده چی هست ؟ در حال حاضر دارم ساختمان داده رو از روی پارسه می خونم تازه داره دستم میاد هدف درس چی بوده !
به نظرتون اول CLRS باید خونده بشه یا اول کتاب همون کتاب ساختمان داده طورانی رو تموم کنم بعد CLRS بخونم یا دوتا رو با هم پیش ببرم؟ و در مورد اینکه آیا CLRS باید کامل کامل خونده بشه یا نه فقط بعضی فصل هاش باید خونده بشه هم اگه توضیحی بدید ممنون میشم
با تشکر
منم همین سوالو دارم، منو توو خوندن ساختمانو الگو روشن کنین، برای شروع گفتم با داده ساختارهای قدسی شروع کنم و با هر فصلی که میخونم تمرینای سی ال ار اسم حل کنم و ٦٠٠ قدسیو، کارم اشتباس؟ اصلا این داده ساختارها فصل حذفی که نداره؟ همشو باید خوند؟
یکی توروخدا به طور مطمعن بیاد این فصلای مهم سی ال ار اسو بگه کدوما برا ساختمانن کدوما الگو، همه جا روایتی هست راجع بهش
حالا تا بیاد من جاش جواب بدم :دی
ساختمان داده هر چقدر هم بلد باشی باز احتمالش هست نتونی جواب بدی
مثلا من یه سال فقط مرورش کردم همه رو جواب دادم امسال سی ال ار اس رو کامل خوندم فقط یکی
clrs برای طراحی الگوریتم خیلی خوب جواب میده
همه ی فصل ها رو لازم نیست بخونید بعضی از الگوریتم ها رو فقط پیچیدگی شون رو بدونید بس هست(مثلا kmp) فصل الگوریتم های تصادفی رو نیمه ی اولش کافیه(و خیلی مهم) آخراش اصلا اثبات هاش مهم نیست کلا جلد اول باید خونده بشه جلد دوم هم بعضی قسمت هاش
۶۰۰ مسئله هم کتاب خیلی خوبیه ولی بدون سی ال ار اس یا یک کتاب مفهومی دیگه حکم حفظ کردن رو داره و بی ارزش
اگر فقط ساختمان داده می خوای بخونی کتاب قدسی منبع خوبیه
(۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: چه حالی داشتی این همه نوشتی![[تصویر: 284231_68098_eskelet_69.gif]](https://img.manesht.ir/284231_68098_eskelet_69.gif)
من که حال نداشتم بخونم ![[تصویر: 284231_608_eskelet_24.gif]](https://img.manesht.ir/284231_608_eskelet_24.gif)
امیدوارم همیشه موفق باشی
قربونت داداش
چاکر