(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ)موج نو نوشته شده توسط: من تا حالا ۵ بار کنکور دادم
کارشناسی ۱ بار
ارشد ۳ یار
دکتری ۱ بار
هر ۵ بار وقتی کلید اولیه آمده درصدام رو حساب کردم...درصدام همون چیزی بوده که واقعا حساب کردم.مگه اینکه سوالی حذف و یا تصحیح شده باشه.!!!
آخرینش همین دکتری بود که اصلا مجاز هم نشدم.
من حاضرم رو ستجش قسم بخورم.
دوستان وقت خودتون بیهوده هدر ندید.اشتباهاتتون رو پای سنجش نزاید.ی جا بشینید و از اشتباهاتتون درس عبرت بگیرید و برای سال دیگه تلاش کتید. مطمئن باشید اگه از اشتباهاتتون درس بگیرید سال دیگه بهترین رتبه رو میارید.
همچین میگین من ۵ بار کنکور دارم انگار ما تا الان کنکور ندادیم
اگه ما اشتباه میکردیم
قبلا که کنکور دادیم اونموقع هم میگفتیم این حرفارو
چرا پس قبلا این مشکل نبود؟!!!!
خودشم اشتباه از ما باشه یا هرکی دیگه فکر نکنم این وسط ضرری به شما برسه
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)golnosh نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ)موج نو نوشته شده توسط: من تا حالا ۵ بار کنکور دادم
کارشناسی ۱ بار
ارشد ۳ یار
دکتری ۱ بار
هر ۵ بار وقتی کلید اولیه آمده درصدام رو حساب کردم...درصدام همون چیزی بوده که واقعا حساب کردم.مگه اینکه سوالی حذف و یا تصحیح شده باشه.!!!
آخرینش همین دکتری بود که اصلا مجاز هم نشدم.
من حاضرم رو ستجش قسم بخورم.
دوستان وقت خودتون بیهوده هدر ندید.اشتباهاتتون رو پای سنجش نزاید.ی جا بشینید و از اشتباهاتتون درس عبرت بگیرید و برای سال دیگه تلاش کتید. مطمئن باشید اگه از اشتباهاتتون درس بگیرید سال دیگه بهترین رتبه رو میارید.
دوست عزیز من با اطمینان و مدرک دارم میگم اشتباه شده با مدارککککککک دارم حرف میزنم یا شما در جریان خیلی چیزا نیستید یا اطمینان بیش از اندازتون باعث شذه واقعیات رو اونطور که هستند نبینید
بچه ها به نامه کلی نوشتن و انشای خوب یا این صحبتا چیزی درست نمیشه من با عکس واسه سازمان اعتراضم به کلید رو توی همون تاریخ مربوطه ارسال کردم با عکس از کتاب مرجع ، برای اثبات اشتباهات سازمان، اما نتیجه چی شد؟ اینی که میبینید ، نتایج باعث بهت همه شده و نشستید میگید فرم کلی بنویسیم ؟!!!!!! سازمان اعتراض تک به تک میکنیم جواب نداد بعد الان اعتراض کلی رو جواب میده؟ من خودم خدا میدونه امشب بلیط گرفتم فردا میرم تهران ۸ صبح روبرو سازمانم هرکس سرنوشتش حقش مهمه لطف کنه به جای این صحبتهت عمل کنید و هر چی بیشتر باشیم اثر گذارتره من حتی اگر نتیجه هم نگیرم حد اقل تموم سعیمو واسه حقم میکنم حتی اگر نیاز به مراجعات مکرر باشه پس دوستان عزیز اگر فکر میکنید با جمع امضا و نامه نوشتن به نتیجه میرسید امیدوارم که در خوش بینانه ترین حالت این باشه که میدونم نیست، وظیفه ماست که بابت تلاشمون قدم برداریم حتی اگر مقاومت زیاد باشه حداقل به خودتون و زحماتتون احترام گذاشتید من سال دومم بوده و با تموم وجود درس خوندم از روزی ۸ ساعت تا رسیدم به روزی ۱۰ ساعت ، خیلیاتون شبیه من هستید یا بالاتر از من ، اما اگر واستون مهمه حداقل بیاید تا صدامونو بشنون حتی اگر به حقمون نرسیم حداقل تموم تلاشو کردیم. نمیدونم چطور یه عده میگن سال دیگه در صورتی که من همون سال دیگه ام که الان این به روزم اومده در حالی که الان باید ترم ۲ ارشد باشم اما به امید تلاش بیشتر ونتیجه بهتر و صرف عمر و هزینه الان جایگاه پارسالمم ندارم. قصد توهین به هیچ کس رو نداشتم همتون دوستای گلمید اما بیاید یه کم متفاوت از همیشه و همه باشید، متفاوت از نمیشه و فایده نداره. بله شما درست میگید اما من کسی رو سراغ دارم که بعد از چندین بار رفت امد توی سازمان به حقش رسید و الان نشسته جایی که باید مینشست. انتخاب با شماست. ممنون از نظراتتون
دوستان هرکس میتونه فردا روبرو سازمان سنجش. امیدوارم اونجا ببینمتون. خدا به همراهتون
من باهاتون کاملا موافقم
من راهم دوره خیلی، اونایی که نزدیکن برن لطفا
من خوذم میام ولی ۴شنبه نمیشه
امیدوارم حق به حق دار برسه