(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون من اگه تا آخر تیر کتابای مرجع بخونم، وقت میکنم مرداد و شهریور کتابای کنکوری رو ۱بار بخونم.البته بعضی کتابارم از الان از کتاب کنکوری میخونم که اینا هستن: شبکه ی پارسه و سیستم عامل پارسه.معماری و گسسته ی پوران پژوهش.
کتابای مرجعی هم که میخوام تا آخر تیر تموم شه اینان: نرم افزار پرسمن ، clrs ساختمان داده و طراحی الگوریتم، هوش راسل، پایگاه داده رانکوهی، مدیریت رابینز.البته خودمم شک دارم که تو این فرجه تموم شن!!!!!!!!!!
با این حال میترسم اگه نخونم تو کنکور کم بیارم.چون دانشگاهمون خوب نبود و منم همشو الکی پاس کردم رفته و میترسم کتاب کنکور کفایت نکنه.
و اینکه کتاب clrs باید همه ی فصلاشو بخونیم؟ مدیریت چطور؟
بستگی به سرعت خوندنتون و اینکه چقد تو روز میتونید بخونید داره. من چون دیر تونسته بودم شروع کنم، فرصت زیادی واسم نمونده بود خیلی کمتر از اینی که شما گفتید برا همین تو روز مجبور شده بودم زیاد بخونم و تونستم هم تموم کنم. ایشالا که شما هم با انگیزه بخونید و تموم کنید.
فقط من اگه جای شما بودم رو پرسمن وقت نمیذاشتم.
ممنون از راهنماییتون.شما از کی شروع به خوندن کردین؟ چون سرعتم واقعا زیاد نیست.
و به هر نحوی شده میخوام تا شروع آزمونها یکبار تموم کنم.شاید هم مجبور شم وسط راه قید بعضی از منابع رو بزنم.
مدرسان شریف نرم افزارش مطابق با ویراست هفت پرسمن هست؟
از دوستان هرکسی هم زبان تخصصی و عمومیه پارسشو لازم نداشته باشه من خریدارم؟