(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: با ۱۲۰۰ نرم میشه شبانه اورد؟!!
لطفا به نفر یه راهنمایی کنه.
با این رتبه میشه شبانه یا دانشگاه غیرانتفاعی قبول شد؟
یا بهتر اینه که یک سال دیگه بخونم؟!
من بار اولم بود که برای کنکور میخوندم
ولی الان یه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم کی برطرف میشه
برای همین نمیدونم میتونم برای سال بعد بخونم یا نه!
شبانه که نمیاری چون کل ظرفیت روزانه و شبانه ۸۱۰ تاست. در ضمن شبانه ها هم رتبه های خیلی بالا رو میگیرن چون اکثر افرادی که نمیخوان یه شهر دیگه برن مثل تهرانی ها و اصفهانی ها، ترجیح میدن شبانه شهر خودشونو برن ولی روزانه شهر دیگه نرن.
ولی احتمال غیر انتفاعی رو داری که بیاری چون مجموع ظرفیت شبانه روزانه و غیرانتفاعی ۱۵۴۵ تاست.
ولی خب حالا انتخاب رشته کن اگه غیر انتفاعی قبول بشی ببین تا اون موقع مشکلت برطرف شده یا نه. اون موقع تصمیم بگیر. اگه برطرف شد که سال دیگه بخون که انشالله رتبه ات بهتر بشه اگه نشد همین غیرانتفاعیو برو. فعلا انتخابت را بکن و توکل کن برخدا
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: ببخشید اینجا میپرسم، واقعا الان نمیدونم کجا باید چنین سوالاتی رو پرسید!
اگر که غیر انتفاعی قبول بشیم ولی ثبت نام نکنیم، مساله ای پیش نمیاد که؟!
فقط روزانه اس که اگه ثبت نام نکنی سال بعد نمیتونی شرکت کنی در کنکور. واسه بقیه دوره ها شبانه ، غیر انتفاعی ، پیام نور، مجازی و ... مشکلی پیش نمیاد.
خودم واسه کنکور کارشناسی شبانه قبول شدم و نرفتم مشکلی پیش نیومد سال بعد روزانه دانشگاه اصفهان رو آوردم