(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: خب الان یه سایتی مثه پونیشا هست، سایت شما چه نیاز جدیدی رو بر طرف میکنه؟ بعد یه چیز دیگه شما فعالیتتون فکر نکنم از پروژه های کوچی فراتر بره چون پروژه های بزرگ افراد باید یه جا متمرکز باشن و خیلی از چیزای دیگه قرار داد، نگه داری، و هزار تا مشکل مالی دیگه که پیش میاد
موفق باشید.
سلام
تشکر میکنم از دوست عزیزمون که که به نکات ظریف و مهمی اشاره کردند که نشانه تیزبینی ایشون هستش.
من قبل از اینکه شروع به کار کنم روی ایده ام، کاملا سایت پونیشا رو بررسی کردم و سعی کردم کاری رو ارائه کنم که نقصان پونیشا رو نداشته باشه و مزیت های خوبی رو که پونیشا نمیتونه ارائه کنه رو پیاده سازی کنم.
در اینجا به نقصان پونیشا نمیپردازم چون ممکنه به عنوان تخریب رقیب تلقی شود و کاری اخلاقی به نظر نمیاد، ولی میتونم مزیت های کار خودم رو ارائه کنم خدمتتون. بعدا دیگه افراد میتونن برن در مورد پونیشا تحقیقات بیشتری بکنن و نقایص کار اونها رو بهتر متوجه بشن.
مزیتی که سایت ما به مشتریان ارائه میکنه اینه که مشتری با یه شرکت طرف هست و فقط وظیفه ثبت سفارش رو بر عهده دارد و می داند که شرکت ما ظرف ۲۴ ساعت بعد نتیجه سفارش وی را اعلام خواهد کرد و خیالش از این بابت راحت است که پروژه اش سر موقع با کیفیتی که انتظار داشته آماده خواهد شد و اگر خلاف چنین چیزی رخ دهد حق شکایت به دادگاه را خواهد داشت. میتونید سفارش دادن توی سایت ما رو با سفارش دادن توی سایت پونیشا مقایسه کنید.
از دیگر مزیت های ما برای کسانی است که می خواهند پروژه انجام دهند. این افراد نیز با توجه به شناختی کافی که از آنها داریم می توانیم پروژه های متناسب با توان آنها را به آنها پیشنهاد کنیم و دیگر نیاز نیست خودشان وقت صرف بازبینی پروژه های زیادی بکنند تا پروژه متناسب با خودشان را انتخاب کنند. و از طرفی قیمت پروژه ها را خودشان تعیین خواهند کرد و از این بابت تحت فشار شرکت ما نخواهند بود. مهمترین مزیت برای این افراد تضمینی است که شرکت ما برای پرداخت کل پول پروژه به آنها می دهد و آنها دیگر نباید نگران پرداخت نشدن مابقی پولشان توسط مشتری باشند زیرا مشتری ابتدا بیعانه قرار می دهد و بعدا ممکن است از پرداخت مابقی پول و دریافت پروژه منصرف شود که در اینصورت ما خسارت ناشی از فسخ قرارداد را متقبل می شویم.
از دیگر مزایای ما شناخت افراد مستعد است و آنها را برای پروژه های بزرگتر ( پروژه های تجاری و صنعتی) به کار خواهیم گرفت چرا که شرکت ها می توانند به شرکت ما اعتماد کنند وقتی که سابقه خوبی داشته باشیم ولی نمی توانند به افراد بدون سابقه اعتماد کنند.
همچنین مزایای دیگری را در آینده ارائه خواهیم کرد که آنها را به موقع خودش اعلام می کنیم.
البته توجه داشته باشید که برای ارائه این مزایا محاسبات دقیق و استراتژی های خوبی در نظر گرفته شده که علاوه بر توانایی ارائه این مزایا، شرکت متضرر و احیانا ورشکسته نشود که نیازی به ذکر جزئیات کارمان نیست.
اما در پاسخ به نکته دوم که فرمودید نمیتوانیم پروژه های بزرگی بگیریم، باید خدمتتون عرض کنم که ما برای شرکت استراتژی رشد دقیقی تنظیم کرده ایم که به مرور زمان این استراتژی را پیاده سازی خواهیم کرد تا در آینده جز شرکت های مطرح باشیم. علاوه بر آن برای پروژه های بزرگ راهکارهایی دیگری نیز اندیشیده ایم که در وقت خودش ارائه خواهیم کرد.
در کل از اظهار نظر دقیق و هوشمندانه شما نهایت تشکر را دارم.
با سپاس
شهاب روغنیان