زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۴:۵۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۳۳/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۲۶ رتبه: ۱۰۹۳
ایا هزینه رفت و امد استاد مدعو بر عهده دانشجو است؟
سلام مهندسین مانشتی
دانشجوی ارشد ازادم...
برای پایان نامه استاد راهنما از یه واحد دیگه انتخاب کردم .... ایا اطلاع دارید هزینه رفت و امد استاد به واحدم روز دفاع که حدود ۱۰ ساعت هم راهه بر عهده دانشجویه؟؟؟؟
استادم میگه بر عهده دانشجویه!!!!! ولی اولش حرفی راجع به این نزد!!!!!!!!!
در برابر خورشید و ماه، بر انجام دادن کاری اراده می کنم که از درون، شادمان ام می کند و دل ام بر آن گواهی می دهد..
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۳۳/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۲۶ رتبه: ۱۰۹۳
ممنون از پاسختون..
ولی بخشنامه هست که از دادن هدیه و .... به استاد راهنما خودداری کنید...
حالا این استاد هزینه رو از من میخواد... جالبه یک و چهارصد شهریه است به اندازه ۵۰ تومن که کمکم نکرده...!!!!!!
حالا شهریه هم من باید بدم>>.
نمیشه استاد راهنما روز دفاع نباشه؟؟؟
در برابر خورشید و ماه، بر انجام دادن کاری اراده می کنم که از درون، شادمان ام می کند و دل ام بر آن گواهی می دهد..
خب این که هدیه نیست که شما ندید.شما دارید هزینه رفت و آمد استاد را میدید که بیاد سرجلسه دفاع
تا جایی که من اطلاع دارم استاد راهنما باید باشه.بالاخره یکی باید باشه که پیگیر و دفاع کننده کار شما باشه.استاد راهنما روز دفاع هم به کار شما نمره میده.اگر استاد راهنما سرجلسه دفاع نباشه انگار خیلی بی معنی میشه
والا استاد راهنما رو نمی دونم
ولی استاد داور وقتی میاد سر جلسه دفاع
آخر جلسه که همه چی به خیر و خوبی تموم شد داخل یه پاکت هزینه رو لطف میکنی میدی استاد داور
بعدش دانشگاه میگه باهات حساب میکنیم که تو یونی ما یعنی بیخیال میخواستی ندی
ای وای-یعنی منی که علوم تحقیقات سنندجم واستادم ازتبریزه-هزینه ش رو خودم باید بدم؟
اگرهزینه رفت و امدباشه چون این مسیرفقط اتوبوس داره وهتل هایاینجا چندان گرون نیست خوبه-ولی این که بایدبه استادداورهم پول بدیم خیلی زوره-استادداوراشهرخودمون باشه بازم باید پول بدیم؟
جالب اینجاست که ۲تومن باید بدیم دانشگاه-استاد روازیه شهردیگه باهزاردردسرپیداکنیم اونم توموضوعی که علاقه نداریم ولی مجبوریم آخرشم خودمون این همه هزینه اضافه بدیم!!
واقعا که!!!!