(۲۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: دوستان یه سوال:
برای پذیرش تو کارشناسی ارشد اگر معدل یه چیزی در حد فوق العاده داغون باشه نمره بالای جی آر ای و تافل میتونه معدل رو کمرنگ تر کنه؟
بنظرم در قسمت نظرسنجی پذیرش سایت اپلای ابرود مطرح کنید تا دوستان یوتنن راهنماییتون کنن.شرایط بقیه رزومه تون رو هم بگید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با توجه به چیزایی که گفتن:کلا معدل بستگی به جایی داره که میخواهید اپلای کنید.همه دانشگاههای آمریکا و برخی در کانادا نمره جی ار ای میخوان.جی آری ای برای امریکا مهمتره.گاهی ممکنه تو کانادا یه پوئن مثبت باشه.کانادا معدل براش مهمه.جی آر ای هم امتحانیه که همه graduate ها میدن.و این ینی یه مقایسه خوب بین همه اپلیکنتها چه اینترنشنال چه غیره.آخه برای خود امریکاییها هم سخته چون با کلماتی در جی آر ای روبرو میشن که خودشون هم تو زندگی به گوششون نخورده
باز برید تو اون فروم معدل رو دقیق بگید.و اینکه برخی دانشگاهها معدل دو سال اخر یا ۶۰ واحد آخر رو در نظر میگیرن.یا برخی فکر کنم مینیمم نذاشتن.رنکهای متوسط رو درنظر بگیرید
در کل چیزی که متوجه شدم اینه که با معدل پایین مهمترین مساله زبانه!تافل بالای ۱۰۰ (اسپیکینگ و رایتینگ هرکدوم ۲۵)و جی آر ای حداقل ۳۲۰(کوانت ۱۶۵ به بالا)(این نمره ها اطمینان بخش تر هستن) در کل رقابتی باشه نه که فقط مینیمم دانشگاهها رو بیارید.و اینکه خوب باید گشت و دانشگاهها رو پیدا کرد.در کانادا فکر کنم استاد محور تر باشه .ینی قبلش باید استاد پیدا کرد.در امریکا هم بهتره اینکار انجام شه کلا.چون وقتی زمینه کاری شما با استاد نزدیک باشه خوبه.امید هست بتونه دپارتمان رو راضی کنه.مثل اینکه اسپیکینگ بالای ۲۵ امید به TA شدن داره.و برای RA هم که مقاله و اینچیزا مهمه.
حتی گاهی میگن مستقیم برای پی اچ دی اپلای کنید تا شانس فاند بالا بره البته معدل و بقیه رزومه رو هم باید نگاه کرد که چقدر امکان پذیره.من کسی رو تو اون سایت دیدم که با معدل ۱۴ و خورده ای و مقاله از چند دانشگاه آمریکا فول فاند لیسانس به دکترا شدن و البته گفتن ۳۰۰ تا ایمیل زدن به اساتید مختلف اما چندتا دونه جواب گرفتن!کلا پشتکار میخواد
دوستان اینها چیزهایی بود که من با پیغام پسغامهای زیاد تو اون سایت به دست اوردم اگه جاییش نادرسته بفرمایید بنده هم متوجه شم سپاس
در ضمن دانشگاههای آلمان هم شهریه ش پایینتره یا برخی رایگانه.در کل کشورهای متفاوتی هست
فقط اینکه کسی میدونه GRE Subject هم باید بدیم یا نه؟فرق میکنه computer science باشه یا engineer یا هر چیز دیگه مربوط به کامپیوتر؟