با درود به تمام کاربران مانشت .در اولین پستم میخواستم از دوستانی که تجربه مدیریت زمان و استفاده از روشهای مفید مطالعه رو دارند کمک بگیرم
به دنبال جست و جوهام تو نت برخوردم به این مسائل:
۱-تندخوانی:فرا گیری تندخوانی کمکی به مطالعه برای کنکور میکنه؟مخصوصا اینکه کتابهایی رو که من میخوام بخونم جدید هستن چون یک رشته متفاوت با کارشناسیمو میخوام شرکت کنم.در کنارش یه سری تمرینهای تقویت حافظه مثل نصرت هم هست در خصوص تقویت حافظه چی مطلب یا تمرینی دارید؟چند تا کتاب دوستان بهم معرفی کردن که نویسندش تونی بازان مبدع روش mind map هستش.اگر برای مطالعه تندخوانی رو مفید میدونید لطفا بگید از کجا شروع کنم.چون کلاسهای زیادی برگزار میشه مخصوصا کلاس گروه مطالعات شریف در جهاد دانشگاهی دانشگاه سنصتی شریف که هزینش بسیار بالاست
۲- mind map: که البته قبل از اینکه با این شیوه که به صورت اصولی تدریس و فراگرفته میشه خودم یه جورایی این کارو قبلا برای بعضی مطالب کرده بودم و به نظرم خوب جواب میده دسته بندی اطلااعت
۳-روش هشت مرحله ای مطالعه که نام تکنیکشو یادم نمیاد
در خصوص این موارد و مدیریت زمان ممنون میشم راهنمایی کنید که اگر ایام عید رو برای این تمرینهای تندخوانی و تقویت حافظه صرف کنم خوبه؟
سپاس گزارم
good-wishes، در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
عنوان با توجه به جزئیات سوالتون ویرایش شد