(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: متاسفانه طراح سوالات این درس ۱۰۰% ادم اغده ای بوده ...
بنده کتاب تننباوم رو که میشه گفت تقربیا جزو منابع اصلی این درس است تو کل دنیا (بنده اسلاید های چند تا دانشگاه از امریکا و سوییس رو هم چک کردم از این منبع بود) کامل خونده بودم ۸ فصلش رو. ویدیو ها دکتر پدرام رو کامل تماشا کرده بودم برای این درس. کلی خودم جزوه در آوردم و جزوه چند تا اساتید دیگه رو هم خوندم . اما جز ۳ تا سوال نیومده بود. اونم ۳ تا سوال آخر (DNS- تعداد پیام ها در الگوریتم توزیع شده و تعداد پیام برای ورود به ناحیه بحرانی).
والا سوال از سیستم عامل معمولی داده بود. من تو سوالات اصلا مباحث توزیع شده رو نمی دیدم. اونقدر سوالات خوب مفهومی میشه در آورد از این درس. اما یا طراح بلد نیست این درس رو یا کاملا اوغده ای و می خواد حال دانشجو رو بگیره. انصاف و شعور چیز خوبیه.
نه به اون پایگاه که اونقدر راحت طرح کنن که همه بزننش البته جز ما نه به این که سوال نا مربوط طرح کنه و بین اونایی که خوندن و نخوندن هیچ فرقی نباشه.
دقیقا منم بخاطر اینکه با این سوالات کاملا نامربوط فرق بین کسی که خونده و نخونده اصلا مشخص نمی شه خیلی ناراحت شدم...نمی خوام لفظ عقده ایی رو به کار ببرم ولی متاسفانه تو اکثر کارها سلیقه ایی اعمال می شه که باعث دلزدگی یکی دو درصد طالب علم این کشور می شه و تهش میشه الفرارررررر
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: عموما چون کنکور دکتری تازه داره برگزار می شه نمی شه گفت که کتبی که یه سال منبع هست حتما سال بعد هم منبع خواهد بود چون بسته به طراح ممکنه متفاوت باشه.
به نظرم بهتر اینه که بجث کنید که به نظرتون منایعی که امسال ازشون سوال اومده بود چی بوده.
فکر می کنم اکثر کشورها برای این درس از تننباوم و سیلبرشاتز استفاده می کنن. البته ته تهش دیگه سرفصل که مشخصه !!! آخه سنجش می گه درس کارشناسی **ارشد** - سیستم عامل پیشرفته.....دیگه این سوالات چه ربطی با اونا داره آخه...