(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)*Rastin* نوشته شده توسط: دوست عزیز لطفاً اجازه بدید تا ذهن دوستانمون رو در اینجا روشن کنیم . استفادۀ خوفناک از کلمات دادستانی و یا نهادهای امنیتی کار شایسته ای نیست چرا که ترس این بخش ها باید بر جان مجرمین و خلافکارها بیوفته تا مایی که صرفاً برای تبادل نظر و ارتقاء سطح علمیمون به اینجا سر میزنیم . البته بماند که شما هم یک کمی روحیه جیمزباندی و مأمور مخفی بودن هم دارید . اینو از عکس پروفایل به همراه نظرتون برداشت کردم.
بگذریم من از ابتدای صبح که متوجه این اتفاق شدم تا الآن به واسطه صحبتها و البته تحقیقاتی که کردم متوجه مواردی شدم که بهتر میبینم برای تنویر افکار دوستان و حضار بیان کنم . شخصی با ایجاد یک اکانت در روز گذشته (اینو در تاریخ ثبت نامش که دیروز درست کرده بود میشد ببینی) ناگهان در ابتدای صبح امروز یکشنبه ۹۲۱۲۰۴ به سرش میزنه و شروع به انتشار چندین عکس ناجور (خیلی ناجور در حد چشمامو میخوام ببندم از خجالت ) در یکی از بخش های انجمن میکنه و تازه اینجوری که برخی دوستان اعلام کردند این مطلب زشت رو برای چند نفر هم به صورت اختصاصی میفرسته . در اون لحظه هیچکدوم از مدیران سایت نبودند و از قضا با توجه به اینکه سایت مخاطبین مختلفی داره من جمله برخی از ناظرین قانونی در دستگاههای ذیربط و اینکه عکس منتشر شده هم در صدر مطالب قرار گرفته بوده این مورد به عنوان تخلف ریپورت میشه و گویا از این به بعدش که روال همیشگی این دست از موضوعاته سریعاً خود سایت همونطوریکه آقای دکتر گفتن میرفته که فیلتر بشه و به خاطر نوع عملکرد سایت که علمی هست اتفاق نمیوفته ولی در این مواقع از صاحب سایت طبق قانون جرایم رایانه ای میخوان که کاربر رو بلوکه کنند . این مورد در چندتا از فورومهای دوستانم هم اتفاق افتاده . پس میبینید تا اینجاش چیز عجیب و غریبی نیست و زیاد هم وحشتناک نیست . به هر حال هرکی خربزه میخوره باید جوابگوی خربزه ای که خورده هم باشه چه آقای دکتر بخواد و چه نخواد ایشون محکومند که نمی بایست میذاشتن اینجور چرندیات در انجمن قرار بگیره (اینو من نمیگماااا قانون میگه !! ) خب با این وضعیت میخوام ببینم دوست عزیز sorlin گرامی شما مسئولیت محتوای غیرقانونی و بیشرمانه ای رو که اون کاربر گذاشته رو قبول میکنی ؟ مسلماً خیر ، پس به همین خاطر هم ، قانونگذار در این مواقع صاحبان سایتها رو موظف کرده تا براساس قانون با این کاربران برخورد بکنند . بهتره پیش از اطلاع داشتن از موضوعی بیخودی ذهن بقیه رو مشوش نکنیم و با کلمات تهوع آوری که امروزه اکثراً داره از دهن سوء استفاده گرها درمیاد (آزادی بیان ، نبود امنیت و ...) موضوع رو به بیراهه نکشونیم . اینجا یک محل علمی هست و محل رفت و آمد انسانهای باشخصیت مثل خودت عزیزم پس بذار با این جانوران روانی که در نهایت با این نوع کارهاشون منجر به ضربه زدن به کلیت سایت میشن برخورد بشه و ضمنا خودمون هم میبایست نظارت کنیم و دکتر بیچاره را تنهاش نذاریم .جاداره به اون کاربر محترم آقای alireza khoshfekr هم بگم این جواب برای شما هم بود و اگر غیر از این هستش بفرمایید فردا تشریف ببرید مراجع قانونی مربوطه و بگید شما بودید که اون عکس ها رو گذاشتید . لطفاً مراعات بکنید و هرچی که به ذهنتون رسید اینجا قرار ندید . اگه کسی هم به قول شما خریتش گل میکنه باید با خریت سنج متر کنند ببینند چقدر خر شده اگه از حد متعارفش عبور کرد باید باهاش برخورد کرد . اگه خواهر ، مادر و یا همسر شما مخاطب این سایت بود و این عکسها رو اون کابر نامحترم براشون به طور شخصی و اختصاصی ارسال میکرد بازهم از این نظرات متعالی میفرمودید ؟!! به امید رشد فکری و فرهنگی همه ایرانیان در حد رتبه یک جهانی .
علاقه ای نداشتم جوابتون را بدهم ولی اینکه میگید من برم گناه دیگری را به گردن بگیرم نشان میده که از نظر ذهنی مشکل دارید.
آخه برادر من این حرف از یه دانشجوی ارشد که چه عرض کنم از یه آدم بیسواد هم زده نمیشه. چه ربطی داره. یه کم بیشتر فکر کن و حرف بزن .
من هه توضیحی میدم .
این توضیحات از من نیست. از یکی از مدیران قبلی این سایت هست که ایشان علاوه بر مهندسی دانش آموخته حقوق هم بودند و ما دو ساعتی در خدمتشان در دادسرای جرایم رایانه ای و بعد هم در خیابان قدم زنان بحث داشتیم
(البته چند روزیست یه کم از دست ما دلگیرند امیدوارم من و دوستانم راببخشن چون ربطی بموضوع نداره ادامه نمیدم)
بحث سر این بود که جرم چیه و واقعا" مجازات چقدر با جرم باید تناسب داشته باشه. من صبح که پست زدم تو این تاپیک برمبنای همان چیزایی است که از صحبتای ایشان اونروز تو ذهنم بود.
اگه اشکالی وجود داشت امیدوارم خودشان ببخشن و بیان توضیح بدهند
من برداشت خودم را مینویسم)
اینطوری که میگفتن در دنیای امروزی جوامع پیشرفته بجای تمرکز بر جرم بر علت وقوع جرم کار میکنند. اگر کسی قتلی میکند فوری اعدامش نمیکنند بلکه میشینند کلی مغزش را خالی میکنند ببینند انگیزه و زمینه های پیدایش یه قاتل چی بوده و این رشته ای را بوجود آورده که بهش میگن جرمشناسی. و زمینه روانشناسی و پزشکی و مطالعات اجتماعی داره.
در جوامع قدیم اگه کسی جرمی مرتکب میشد بدون اینکه حرفی باهاش بزنند پدرش را درمیآوردند بعد هم بسزای جرمش میرسید. مجازاتها هم خیلی سخت بود که دیگه کسی جرات نکند جرمی مرتکب بشه.(مثل بعضی دوستان که گفتند باید این شخصی که تو این سایت خطا کرده را پوستش را بکنند و درش کاه کنند
تا عبرت سایرین شود)
ولی امروزه جوامع پیشرفته دنبال کشتن معلول نیستند و دنبال علت میگردند و بعد معلول معلول را هم نگاهش میکنن که اگه نیازمند درمان هست بشه به جامعه برش گردانند..
حالا بعضی از ما متاسفانه هنوز تو قرون گذشته ایم یعنی دوست داریم پدر معلول را دربیاریم. که دیگه از این غلطها نکنه
این سوال پیش میاد که این برخورد ایا با دین اسلام که مثلا" قصاص داره و غیره منافاتی نداره.
که ظاهرا" نداره. و برای همین شرایط قصاص خیلی سخت هست و هر کسی زود قصاص نمیشه.
این دنبال علت گشتن را دین ما هم بهش توجه داشته. یعنی هزار چهارصد سال پیش وقتی افراد را برای یه جرم زنده زنده میسوزاندند اسلام اومد مجازات بعضی جرایم را مشخص کرد. و جالبش اینجاست که اومد گفت اگه کسی دیوانه یا صغیر هست یا کمبود عقلی داره مجازات در موردش جاری نمیشه. بنابراین در اسلام دیوانه اگه آدم هم بکشد مجازات نمیشه. چون در دین ما عقل ایجاد مسئولیت میکنه.
بیماری هم فقط بیماری جسمی نیست. ا
این حرفای من برای طرفداری از شخصی که اینکار را کرده نیست. او را اگه پیدایش کنند لابد از نظر عقلی هم چک میشه. اگه هم مجازات لازم داشته باشه مجازاتش میکنن.
روی صحبت من با قشر تحصیلکرده ای است که فکر میکنن باید معلول را بشدیدترین شکل ممکن باهاش برخورد کرد.
مجازات هم باز دارنده باید باشد و هم تربیت کننده. یعنی هم باید فرد بدونه که هر کاری سزایی داره و هم اینکه تربیت بشه و بتواند مثل بقیه ودرکنار بقیه زندگی کند و یه دفعه راه برگشتش اگه برگشت پذیره بسته نشه.
ایشالا خود مدیر محترم که هم مهندس و هم وکیل هستن بیان و بیشتر توضیح بد و غلطهای احتمالی من را هم درست کنند.. من اونروز بدون رو درواسی در دادسرا بودم ولی کلاس بود برایم.کلی معلوماتم بالا رفت.
حالا تعدادآدمایی که از اینکارها میکنن در بین اینهمه اعضاء چند نفره؟ حالا اینم معلوم نیست چرا بسرش زده بیاد اینجا .
من اگه جای مدیریت بودم این تاپیک را میبستم . چون همین ادامه این بحثها بدتره.