(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)reza_a نوشته شده توسط: سلام
من قصد شرکت در کنکور کارشناسی ارشد سراسری بعدی رو دارم. یعنی ارشد ۹۴/ حالا موضوع اینجاست که من در تاریخ ۹۳/۱۲/۳۰ فارغ التحصیل میشم. ولی کنکور ارشد و زمان پر کردن دفترچه ارشد قبل از اون هست. اینطور که شنیدم باید معدل کاردانی و معدل کارشناسی تا تا تاریخ ۹۳/۶/۳۰ رو بزنیم درسته؟ مشکل اینجاست که معدل کارشناسی من تا آخر تابستون امسال تو مایه های ۱۶ خواهد بود ولی ترم بعدش یعنی تا آخر بهمن میرسونمش به ۱۷/ حالا میخواستم ببینم بعدا مجدد میتونم اصلاح کنم؟ یعنی بعد از کنکور هم زمان اصلاح نمره نهایی کارنامه رو میدن؟
سوال دوم: کلا هر سال در زمستون ثبت نام ارشد سراری هست درسته؟ اونوقت تا کی دقیقا وقت داریم فارغ التحصیل بشیم تا اگر ارشد قبول شدیم یتونیم بریم؟ تا آخر شهریور؟ یعنی مثلا اگر بهمن ۹۳ ثبت نام ارشد باشه، من شهریور ۹۴ فارغ التحصیل بشم برای رفتن به دانشگاه که مشکلی ندارم اگر به فرض قبول بشم؟
روز جلسه باید یه برگه ببرین( که توضیحات کاملش توو دفترچه هست) که نشون میده شما بعد از کنکور فارغ میشین،اگر بعد کنکور معدلتون بالاتر بشه براشون مهم نیست، اگر پایینتر از چیزی که توو ثبت نام زدین بشه تاثیر میدن
ثبت نام زمستون نیست آبانه
تا شهریور ٩٤ باید فارغ شین
چیزی که تجربه میگه، معدل تو یه ترم ١ نمره اضافه نمیشه، نه بخاطر نمره و اینا، بخاطر تعداد واحد( که این اتفاق در ترمای اخر بیشتر نشون میده)