(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)seyed_eng نوشته شده توسط: با سلام
این یه واقعیته که الان قبولی تو ارشد حتی تو بهترین دانشگاهها تضمینی برای زندگی خوب در آینده نیست،ولی بعضیا هستن عشقشون اینه ارشد بگیرن،شاید خیلیاشون کار پردرآمد هم دارن
اما اونایی که به امید ساختن آینده فقط به ارشد فکر میکنن واقعا یه تجدید نظری بکنن!
استخدام دولتی که وجود نداره،اگرم وجود داشته باشه مال کساییه که پارتی دارن!نیاز به ارشد ندارن،اگرم حتما بخوان ارشد استخدام کنن نمیگن از کدوم دانشگاه باید مدرک گرفته باشی،همینا که پارتی دارن میرن یه دانشگاه ارشدشونم به راحتی میگیرن،الان دانشگاه آزاد تو شهرستانهای کوچیک هم داره ارشد رشته هایی مثل کامپیوتر میگیره،چندسال دیگه ارشد مثل کارشناسی میشه و کل مملکت میشن فوق لیسانس!
برای کار غیردولتی هم ارشد ملاک نیست!فقط سواد!آدمایی هستن فوق دیپلم دارن بجای اینکه برن سراغ کارشناسی و بعد کارشناسی ارشد و...رفتن دنبال علاقشون و چیزیکه توش پول باشه،تلاش کردن مدرک مایکروسافت یا سیسکو و... گرفتن الان دارن ماهی چند تومن پول در میارن و میگن خوبه وقتمونو برا مدرک دانشگاهی نذاشتیم!
پس چرا باید ارشد بخونیم؟؟؟
یا باید مطمئن باشی که ارشد آینده داره برات(اونم ارشد دولتی!نه دانشگاه آزاد،دانشگاه آزاد که همینجوری داره افزایش ظرفیت میده) که این اصلا تضمینی نیست
یا عشق و علاقه داشته باشی به درس و ادامه تحصیل و این یه سرگرمی باشه برات
یا واقعا دیگه هیچ کاری نتونی بکنی و چاره ای نداشته باشی(که اینم معمولا بهانس،آدم خیلی کارا میتونه بکنه)
شاید هدف اکثر افرادی که می خوان کنکور ارشد بدن این باشه که در آینده شغل مناسب و پردرامدی داشته باشند اما هدف همه این نیست!
به طور مثال هدف من اینه که بتونم سطح دانشم رو افزایش بدم و به تعالی و پرورش روح خودم کمک کنم به قول انیشتن
«علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»