سلام به همهی دوستای عزیزی که مثل من بعد از ۷ ماه خوندن گند زدید. و امروز با اومدن کلید دیگه بهتون واقعا ثابت شد. خوب گذشته که گذشت دیگه هم نمیشه کاریش کرد. حتما فک میکنید از سرخوش بودن دارم انقد راحت از این هفت ماه حرف میزنم . نه بخدا منم درگیری زیاد داشتم از خیلی چیزا زدم و از بعضی چیزا هم نزدم
دوستان دیگه غصه خوردن نداره. ما تلاشمونو کردیم به هر دلیلی نشد. حالا هم دنیا به آخر نرسیده. "تا وقتی که زنده ام می تونم پس هیچ کس حق نداره منو قضاوت کنه ، وقتی هم که مردم واسم مهم نیست چی میگن":D از همین جا هم به تموم دوستای خوبی که حتی نمیشناسمشون و امسال موفق شدن تبریک میگم. دوستان اگه دوست داشتین برنامتون و یا درد دلاتونو اینجا بنویسید شاید یه گروه خیلی خوب و صمیمی شدیم واسه سال بعد. حق پناهتون
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: سلام به همهی دوستای عزیزی که مثل من بعد از ۷ ماه خوندن گند زدید. و امروز با اومدن کلید دیگه بهتون واقعا ثابت شد. خوب گذشته که گذشت دیگه هم نمیشه کاریش کرد. حتما فک میکنید از سرخوش بودن دارم انقد راحت از این هفت ماه حرف میزنم . نه بخدا منم درگیری زیاد داشتم از خیلی چیزا زدم و از بعضی چیزا هم نزدم دوستان دیگه غصه خوردن نداره. ما تلاشمونو کردیم به هر دلیلی نشد. حالا هم دنیا به آخر نرسیده. "تا وقتی که زنده ام می تونم پس هیچ کس حق نداره منو قضاوت کنه ، وقتی هم که مردم واسم مهم نیست چی میگن":D از همین جا هم به تموم دوستای خوبی که حتی نمیشناسمشون و امسال موفق شدن تبریک میگم. دوستان اگه دوست داشتین برنامتون و یا درد دلاتونو اینجا بنویسید شاید یه گروه خیلی خوب و صمیمی شدیم واسه سال بعد. حق پناهتون
یعنی تا الان فقط دوستان امیدوار از این موضوع دیدن کردن دیگه باشه . یا شایدم همه امیدوارن جز من؟؟؟؟؟؟؟ در هر صورت موفق باشید