(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: سلام دوستان من شدیدا به سوال ۳۲ گسسته اعتراض دارم عبارت اول ۱۰۰% نادرسته چون گفته بدون جهت..
و سوال ۴۹ نرم افزار...
۵۶ شبکه هم که گزینه اول درسته پس چرا زده ۴///
سوال ۸۰ پایگاه داده هم که بدون شک غلطه چون تو همه کتابا میگه چیزی که تو Group by حتما باید تو select هم بیاد...
اهههههههههههههههههههههههههههههههههه.........
سوال ۸۰ منم به همین دلیل گزینه رو رد کردم
بقیه سوالا قبول ندارم چون خودم درست زدم
سوال ۳۲ که عبارت اول در صورتی درسته که بزرگتر از ۳ باشه نه بزرگتر مساوی ۲ (یه کاغذ بردارید و امتحان کنید متوجه میشید که درست میگم...)
منم با نظر شما موافقم یک گراف ۴ راسی مربعی میشه براش مثال زد ولی به نظر اون کلمه حداقل خراب کرده:-((
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: به نظر هر شخص شاید ج خیلی از سوالا اشتبا باشه ولی سوالای ۳۹ و ۴۱ واقعا اشتبا ج داده !!!!! کسی هست مخالف نظر من باشه لا اقل قانع شم که اشتبا زدم!!
سلام
سوال ۳۹ که جمله دوم تابلو که غلطه و شما مثل مرتب سازی ادغامی در نظر بگیر و ۲ تا لیست اعداد به شکل زیر داشته باشیم
۱و۲و۳و۴
۵و۶و۷و۸
که تابلو عدد ۱ و ۸ باهم مقایسه نمیشوند!
واسه جمله اول اگه میتونی مثال نقض بیار من مثال ندارم
و اما سوال ۴۱ توی کتاب درسی دکتر قدسی هست و صدرصد ۳ تا جمله صحیح اند.
سوال ۴۲
دو جمله اول درست اند و میشه یک آرایه در نظر گرفت و اندیس کوچکترین عنصر را در آن نگهداری کرد!
و جمله سوم اگر درست باشه میشه یک مرتب سازی نوشت از مرتبه n که غیر ممکن چون حذف هزینه بهنگام سازی داره دادش!
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: آقا شما ترکوندی کنکور رو که یک سوم سؤالات غلطه؟
خب راست میگه بنده خدا...
تو سوالای ۲۱و۳۲و۳۹و۴۲و۴۸و۴۹و ۸۰ من با ایشون موافقم...(نسبت به مدیریتا نظری ندارم)
و سوال ۹۵ هم که شک ندارم گزینه ۳ میشه...
با سوال ۳۲ و۴۸و۴۹و۹۵ موافقم +یک سوال معماری که خیلی دوست دارم ببینم نظر دوستان چیه؟
سوال ۱۰۱ که من برنامه ای در نظر گرفتم که زمان اجراش ۱۰۰ ثانیه است ۳۰ ثانیه جدا و ۷۰ ثانیه هم جدا
حالا گفته زمان اون ۷۰ ثانیه را ۵۰ درصد بهبود دادیم فقط یعنی ۷۰ ثانیه میشه ۳۵ ثانیه
حالا ۳۵+۳۰ برابر ۶۵
و برای محاسه تسریع فرمول اش مگه این نیست زمان اجرای سیستم قبل از بهبود تقسیم بر زمان اجرا بعد از بهبود
پس میشه ۱۰۰/۶۵ که جوابش تقریبا ۱/۵ میشه و گزینه ۳ صحیح است
از دوستان معماری کار خواهشمندم نظری دارن بفرمایند و بگید من اشتباه کردم! یا سازمان!