(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: من خیلی گل کاشتم
از من بدتر یعنی؟من که افتضاحم امیدم نا امید شده
مشترک:۳۰-۳۴
تخصصی:۳۷
زبان:۶
ریاضی:۶![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
شما که خیلی خوب زدی مهم تخصصی و مشترک امسال که ضریب ۴ ه شما که جفتشو بالای ۳۰ زدی.من خراب دادم خیلی خدا کنه لااقل این یه دونه واسم درست در بیاد تخصصیم بشه ۳۰ وگرنه وضعم خراب میشه ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
یعنی میشه زیر ۳۵۰ بیارم؟فکر نکنی نخوندم ها..خیلی انرژی گذاشتم..ولی اینقدر اعتماد به نفسم پایین بود ۴ تا مشترک به جواب رسیدم نزدم..یه دونه تخصصی
همش هم درست بود....
به نظرم احتمالش هست چون امسال میانگین تخصصی و مشترک که ضریبش ۴ ه پایینه و شمام بد نزدی.پارسال که راحتتر بود من با این درصدا ۸۰۰ شدم
زبان ۸
ریاضی -۸ ۴تا سوال ۴تا غلط
![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
مشترک ۴۰
تخصصی ۲۹
ولی بچه ها با همین حدود درصدا به غیر ریاضی که یا صفر زده بودن یا ۴ ۵ حول و حوش ۳۰۰ تا ۴۰۰ بودن شایدم کمتر دقیق یادم نیست.
البته من امسال کلا ۲۰ روز اونم ۲ ۳ ساعت در روز خوندم به خاطر مسائل کاری اما کاش بیشتر میخوندم.نظرت چیه به نظرت نتیجه میگیرم ؟