(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: سوال ۱۱۲ اگر یک درخت مورب باشه! dfs و bfs یکی میشه. بعدش قطر بیشتر از ۲ نمیشه؟!
سوالش یه خرده مفهومیه
مثلا توی گزینه ۱و۳ واژه "ممکن" استفاده کرده ، یعنی حتی اگه یه حالت به این صورت باشه، این دوتا گزینه درسته
تو گزینه ۴ واژه حتما استفاده کرده ولی مثالی که من زدم ، نه گراف کامل بود و نه درخت که دقیقا ۴ غلط میشه
در مورد گزینه دو ، تعریف دقیقی از قطر نداشتم. اگه قطر باشه، طولانی ترین مسیر بین دو راس در گراف، حرف من درسته ولی اگه تعریفش این نباشه، پس حرف من درست نیست.
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط: ۱۱۰-موافقم
۱۱۱-البته اون ارایه سوال دوم همون که میگد n اگر طول ارایه داشتیم میشد گفت که k/2 از سمت چپ راست بدست میاریم ولی طول ارایه رو نداریم ولی میشه اینکارو با logn کرد ولی میشد با توجه به اینکه با N حرکت ارایه کا رو
پر کنیم بعد از اون با LOGK آ رو به وسط کا منتقل کنیم :ی این تحلیل بنده بود
البته تا استدلال طراح چی باشه
۱۱۲- نزدم ولی مگه گراف همبند گرافی نیست که از هر نودش بشه به نود دیگه رفت
۱۱۳-سوال دیدم لبخند زدم رد شدم
۱۱۴-هر جفتش میشه O(N) ' گزینه ۴
۱۱۵- همون الگوریتم LRL بود تو سیستم عامل الگوریتم ها زمان بندی ریال تایم میشد D-P یعنی ۳
۱۱۶-موافقم باهاتون
۱۱۷-تو کنکور هم بنده همین گزینه شما رو زدم ولی فکر میکنم K هم هرس میشه :ی
باقی رو هم نزدم
۱۱۰/ منم خیلی با خودم موافق نیستم
۱۱۱/ گفته آرایه به طول n
۱۱۲/ تعریف گراف همبند درسته ولی من تو مثالهایی که زدم ، غیر همبند چیزی نبود
۱۱۳/ من دیدم و گریه کردم. چون قبلا حفظش کرده بودم ولی دیروز یادم نبود چی بود
۱۱۴/ منم گفتم میشه n ولی هنوز موندم اون max را واسه چی نوشته؟
۱۱۵/ خداروشکر نزدم
۱۱۶/ منم موافقم
۱۱۷/ k هرس نمیشه. دقیقا یه سوال به همین شکل مربوط به آی تی بود (اگه اشتباه نکنم) که چند روز پیش خودم به اشتباه یه شاخه ای مثل k را هرس کردم ولی بعد دیدم این شاخه هرس نمیشه. درخت شانسی یه نموره هرسش با درخت معمولی minmax فرق داره. ما باید حتما k را بخونیم چون برای گره A باید احتمالات حساب بشه.
ممونم از نظراتت