(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: (26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ریشه پیش ترتیب میتونه اول میان ترتیب باشه به شرطی که زیر درخت چپ خالی باشه نه که مورب باشه..الان درخت بکش براش ببین که درسته و درخت داره
و پیمایش میان ترتیب و پیش ترتیب یکسانه به شرطی که درخت مورب راست باشه..ولی اگه ریشه پیش ترتیب اول میان ترتیب بود.حتما نباید مورب راست باشه که بخوا پیمایششون یکی بشه
تایید میشه. من از ترسم که اشتباه نزم نشستم واسه هر سه تا گزینه درخت کشیدم! با اینکه دیدم اولی نمیشه، ولی بازم درختای بقیه گزینه ها رو کشیدم و پیمایش هم کردم!
ضمنا فکر نمی کنم که این تست حذف بشه. چون گزینه ی درست داره... اون گزینه ای که غلط تایپی داره خب گزینه ی اشتباه در نظر گرفته میشه...
نه این سوال حذف نمیشه،اگه قرار بود سوالات غلط املایی دار حذف بشه، سوال آخر طراحی و پیاده سازی پارسال حذف میشد که به جای repeat untilزده بود. repeaf until
تازه اگه یه سوال گزینه هاش تکراری باشه هم حذف نمیشه، چون یا هر دو تا گزینه جواب هست که هر دو کلید اعلام میشه،یا گزینه تکراری جواب نیست که دلیلی به حذف نیست،نمونه اش پایگاه داده سال ۹۱، البته این نمونه هایی که گفتم رو باید از روی دفتر چه ببینید،چون کتابهای کنکور اصلاحش کردن