Big Grin
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ)۵۹soldier نوشته شده توسط: من که از همین الان به همه گفتم هیچ جا قبول نمیشم ... خیال خودم رو راحت کردم ...
بریم دنبال کار ... امروز اولین مصاحبه رو انجام دادم فردا دومی
رفیقم همین امسال فارغ التحصیل شد از ارشد امنیت امیرکبیر کلی پشت گوشم خوند که کنکور ندم برم سر کار گوش نکردم ... حالا گند خورد به همه چیز ...
یه رفیق دارم امنیت خونده... هروقت ما با این درباره ارشد حرف میزنیم میگه الکی وقتت رو هدر نده برو کار کن و سربازی و اینا...
حالا هر روز از درو دیوار برای این پیشنهاد همکاری میاد از این شرکت و اون سازمان و اینا... به ما که میرسه میگه درس نخون عاقبت نداره!
یه همچین ملتین ملت ارشد خونده! مخصوصا امنیتی ها!
ربطی ندارد دوست من ... شاید دوست شما اطلاعاتش و مهارتش از طریق دانشگاه نباشد ... شما مطمئنید که به خاطر مدرک دنبالشن؟؟ من دنبال مدرکم از هر دانشگاهی که شد چون اگر بخوام برم استخدام رسمی بشوم تازه اگر بشوم تو پایه حقوقم تاثیر دارد و گرنه تو بازار کار اول مهارت مهمه ...
من همین الان امنیت نخونده آدم میشناسم اندازه همون دوستم اطلاعاتش رو داره و از اون بیشتر براش پیشنهاد همکاری میاد ...
البته از سه سال پیش داره کار می کنه و ...
وقتی کارت رو ببینن تو هر شرکتی بری یک سری آدم جدید می بینید ...بعد همون ها در کار های جدید تر شما رو دعوت می کنند
تا حالا تو ۴ تا شرکت مختلف کار کرده و همین الان هم از وزارت دفاع بگیر تا ... پیشنهاد داره ...
الان یکی دیگر از بهترین امنیت کارهایی که من میشناسم و طراح مسابقات آپا شریف بود و هنوزم دنبالش خیلی جاها ترک تحصیل کرد ... فوق دیپلمم نداره ...
یکی دیگشون که امسال دوم شد تو آپا ....داره مکانیک می خونه دانشگاه آزاد تبریز ...ارائش هم دوم شد ..
از همین مدیران آشیانه التماسش می کنند براشون کلاس بگذارد برای مهندسی معکوس
امنیتی هم که تو دانشگاه یاد می دهند کجا و دنیای واقعی کجا ...
همون رفیق امیر کبیریم هر چی دانش امنیتی دارد از دانشگاه مربوط به شبکه است و آن هم در مدرک امنیت سیسکو هست
ولی اکسپلویتینگ و پنتست و مهندسی معکوس رو که تو دانشگاه تدریس نمی کنند ...
الان چند وقته امنیت مد شده همه میرن امنیت ... چند سال دیگه یک چیز دیگری مد می شود