در جهت جستجوی تفریح دریافتم که:
ما هیچ دلخوشی و تفریحی نداریم!کنسرت:گران!سورتمه:گران!(شنیدم ۳۰ تومن شده!!حالا نمیدونم چقد موثقه!)کنسرت-تئاتر:گران!سینما:کو فیلم؟!!!۶۰۰۰ تومنم که میگیرن!البته میگن "خسته نباشید" قشنگه.چمیدونم :-؟
خلاصه اینکه اینهمه کار فرهنگی میکنیم و جوانها باید تفریح کنند و معتاد نشوند و اینها را، جدی نگیرید بروید با خیال راحت معتاد شوید کسی کاریتون نداره!!!!! :-$
هوا هم که بسی آلوده ست لذت ببرید چه تفریحیه تو این هوا کوه و پیک نیک و اینحرفا....
خدا ما را سعادتمند کنه
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: بچه ها کجای سایت مدرسان حل کنکور ۹۳ رو گذاشته؟ من پیدانکردم. فقط سیستم عامل و زبان پارسه رو دیدم.
بچه ها به جوابای مدرسان اصلا اعتماد نکنید. من ده سال کنکورشو خریدم ولی پشیمون کردم. بسکه غلط جواب داده بود...
من قبل کنکور رفته بودم دنبال کتاب جامع سنجش تو انقلاب.۱نفر تو قفسه ش پر کتابای مدرسان بود.گفت من اگه فقط از این کتاب دارم چون میدونم میفروشه...ولی من نخریدم
(یادتونه یه تبلیغ همراه اول میداد میگفت برام شارژ بخر طرف میگفت ولی من بیرون نمیرم؟الان این جمله ی منم با همون لحن بخونید
)
البته فکر کنم بیشتر مشکل ویرایشی داره.ینی جواب درسته گزینه اشتباهه.حالا نمیدونم من این کتابی که میگید رو نداشتم