(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ)arashmobileboy نوشته شده توسط: دوستان واسه من اس ام اس اومد که شما قبول شدیدو گفت واسه ثبت نام فرم های مربوطه رو از سایت دانشگاه بگیرید و همراهتون بیارین دانشگاه(از بخش اطلاعات تحصیلی) ولی واسه ورود به اون بخش نام کاربری و رمزعبور نیازه که واسه هنوز فعال نیست!
چیکار کنم حالا؟
درود آرش جان
منظور پر کردن فرم های موجود در سایت هستش. شما سایت رو که باز کردی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
---> راهنمای دانشجویان ورودی جدید رو کلیک کن ---> روی جستجو بر اساس نام و نام خانوادگی یا کد ملی کلیک کن مشخصاتت رو ببین.
حالا یه بار دیگه سایت رو باز کن
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
---> روی دانشکده ی برق-رایانه و فناوری اطلاعات کلیک کن ---> نام کاربری همون شماره داوطلبی هستش که توی مشخصاتت (در مرحله ی قبل) هستش ---> رمز عبور هم که کُد ملی شماست ---> وارد که شدی فُرم ها رو پُر کن ---> روز ثبت نام باید پرینت نهایی این فرم هایی که پر کردی رو داشته باشی.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاه:
۱- اصل شناسنامه و کپی از تمامی صفحات (۲ سری)
۲- اصل کارت ملی و کپی پشت و رو (۲ سری)
۳- عکس ۴ * ۳ (۶ قطعه)
۴- مدرک اصل دانشنامه یا موقت دوره کارشناسی و کپی آن (۲ سری)
۵- اصل ریز نمرات تایید شده دوره کارشناسی
۶- گواهی مبنی بر فارغ التحصیلی دوره کارشناسی
مدارک مورد نیاز بخش نظام وظیفه واسه آقایون:
۱-مشمولین : اصل برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت و کپی مدرک پایه یک سری
۲-غیر مشمولین : کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت
موفق باشی.
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلام
من ارشد نرم افزار واحد قزوین قبول شدم حالا نمیدونم برم یا امسال دوباره بخونم برای علوم تحقیقات تهران؟
علاقه خودم هوش مصنوعیه پارسال هم اراک نرم افزار قبول شده بودم که نرفتم .
حالا نمیدونم اگر هوش قبول بشم درس ها معادل میشن یا اصلا درس ها مشترک نیستند
و اینکه شهر و دانشگاه خیلی برام اهمیت داره هوش قزوین خیلی در موردش شنیدم اما درباره نرم افزار نمیدونم با علوم تحقیقات تهران برابری میکنه یانه ؟و اینکه ارزش داره برم قزوین نرم افزار بخونم ؟
واینکه چه جوری از تهران میشه رفت قزوین قطار داره یا نه از قزوین تا باراجین چقدر راهه ؟ معمولا از میدان آرژانتین تا دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) چقدر طول میکشه و اینکه امنیت چه جوریه ؟ از قزوین تا باراجین دانشگاه سرویس داره یا نه ؟لطفا اطلاعات کامل بدید و سریع جواب بدید من به این اطلاعات خیلی نیاز دارم با تشکر
درود سارا خانم
خیلی ها آرزوشون هستش وارد دانشگاه آزاد قزوین بشن. من تعریف نرم افزارش رو از دوستام خیلی شنیدم. یکی از دوستان که مشغول تحصیل در علوم تحقیقات تهران بود می گفتش که از اساتید که بعضا از دانشگاه صنعتی شریف میومدن سوال می پرسیدیم شما به غیر از اینجا و شریف جای دیگه هم مشغول به تدریس هستید که جواب می دادن: اینجا و شریف و قزوین تدریس می کنیم. البته یادم نیست منظورش هوش بود یا نرم؟؟
قصد تبلیغ ندارم ولی دانشگاهی که رئیسش دکتر موسی خانی باشه فکر نکنم بد باشه. یه تور هم که توسط خود سایت برید متوجه می شید که این دانشگاه رویاییه!!!
از تهران با اتوبوس میشه رفت. حالا اگه تصمیم به اومدن گرفتید تعداد مانشتی های توی دانشگاه قزوین رو زیادتر می کنید و باعث رقابت بیشتر دوستان می شید
موفق باشید.
درود
دوستان اطلاعی در رابطه با زمان ثبت نام حضوری ما جدید الورودها ندارید؟؟
اطلاع رسانی در سایت، قسمت "اطلاعیه های ثبت نام" صورت می گیره یا جای دیگه؟؟