(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)engineermpcs نوشته شده توسط: تو رو خدا یکی کمک کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
من در رشته IT رتبهام ۲۳۰۰ شده اما در بین پیام نور و غیر انتفاعی ۱۳۰۰ شده
هر جا باشه میرم، مجازی،پیام نور، غیر انتفاعی ...
اصلا من جایی قبول میشم !؟
والا من که اطلاعاتی راجع به قبولیه آیتی ندارم، اما با کمی شانس شاید مجازی، و حتی اگه نشدی امید به تکمیل ظرفیت....
نمیدونم، اما امیدوارم قبول بشی.
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: سلام
من و دوستم که رتبشون خیلی خوب شده بود، شنبه همین هفته از اصفهان رفتیم تهران و دانشگاه شریف و دانشگاه تهران را از نزدیک دیدیم
هر جفتشون عالی بودن و امکاناتشون خوب بود.
و دانشجوهای هر دو راضی بودند. حتی یکی از دانشجوهای دانشگاه تهران، به ما گفت که اگه برگرده به ۲ سال پیش بازم تهران را بالاتر از شریف میزنه(البته نظر اونه)
البته در مورد دانشگاه تهران بگم که علاوه بر اون ساختمان قدیمیش، یه ساختمان جدید هم زده بودند که فوق العاده بود. علاوه بر مدرن بودن، یه عالمه آزمایشگاه داشت و بچه های اونجا به ما گفتن که اونجا آزمایشگاهاش ۲۴ ساعته هستش و ...
انتخاب با خودتون اما من رای ندادم چون IT هستم و نمیخام سرنوشتتون را من رقم بزنم. نمیخام خودخاهیم باعث بشه که به سراغ نرم برید و جای من و امثال منو باز کنید. اما به عنوان یه دوست، خواهش میکنم که اگه براتون امکان داره، باتوجه به کامپیوتری بودن شما، جای بچه های IT را باز کنید و به سراغ همون رشته کامپیوتر برید و بذارید ITها هم به سراغ گرایش خودشون برن و قبول بشن
امیدوارم موفق باشید، ممنون
بله دوست عزیز، هر دو عالی هستند، و اون ساختمون و امکاناتی که شما دیدی تو تهران، قطعاً بهترشو تو شریف دیدی! حواست نبوده که اینجا بنویسی...
دوست عزیز شما امر کن! خواهش چیه؟! من فقط به خاطر شما دو انتخاب اولم رو زدم نرمافزار!!!!
حالا دیگه فقط میتونی دعا کنی که من تو این دو قبول بشم وگرنه انتخاب سوم که شبکهی شریفه، خیلی محتمل هستش و با عرض شرمندگی باید بگم جای بچههای آیتی رو تنگ میکنم و باید من رو تحمل کنند.