دوستان تجربه من پشت کنکوری شاید بیشتر از تجربه های رتبه برتر ها بتونه کمکتون کنه
مثل قضیه لقمان که ادب رو از بی ادبان یاد گرفت
شما هم امتحان دادن رو از منی که پارسال شکست خوردم یاد بگیریید یعنی اشتباهات پارسالم رو میگم شما انجامشون ندید
بچه ها من پارسال تست های نظریه و منطقی کتاب های رو سه دور زده بودم واقعا هم مسلط شده بودم و خوب حل میکردم همه سوالات رو نه که حفظ شده بودم نه!!! واقعا مفهومی و عالی خونده بودم و خیلی عالی بودم توی این دو تا درس و همین باعث شد من توقعم از خودم توی این دوتا درس خیلی زیاد شده بود
دقت کنید به صحبتم توقعم از خودم خیلی زیاد شدهبود این اصل اشتباه من و خراب شدن کنکورم بود
توقع داشتم حداقل ۱۰ تا سوال مشترک رو بزنم اونم ۵ تا منطقی ۵ تا هم نظریه و حداقل ۲ تا هم سیتم بزنم بعد رفتم سر جلسه و به هر حال دلیلش هرچی بود سخت بودن کنکور استرس حاکم هرچی که بود توی نظریه گیر کردم سوال اول و دومش رو به جواب نرسیدم قاطی کردم اعصابم خورد شد و رفتم سراغ منطقی و اون سوال اسون جدول کارنو
مرتب بی دقتی یکردم و اصلا جواب درست به ذست نمیاوردم دیگه اصلا نمیتونستم به خودم مسلط شم واای که چه قدر تلخ بود دیگه اصلا ادم خودم نبودم همش بی دقتی و اشتباه محاسباتی میکردم هول شدم استرس شدید گرفتم صورت سوال ها رو نمیفهمیدم فقط تنش داشتم و نتیجش این شد که سه تا منطقی زدم سه تاش هم غلط شد سه تا نظریه زدم دو تاش غلط شدو خلاصه با درست غلط های درس های دیگم سرجمع درصد مشترکم شد ۰ در صد
این از من که حسابی خونده بودم و مسلط بودم .و به خاطر توقع بالایی که از خودم داشتم حسابی خراب کردم
حالا از یکی از دوستام بگم که پارسال همش تا ساعت ۱۱ صبح میخوابید درست ازمون های ازمایشی رو شرکت نمیکرد یعنی سر جلسه های ازمایشی درست فکر نمیکرد و کلا از مشترک ها فقط منطقی و ساختمان و نظریه رو خوند که البته اصلا هم تست نزد نظریه رو هم از یک کتاب خیلی داغون خونده بود و فقط روزای اخر نشست تست های سال های قبل رو زد
رفت سر جلسه هیچ توقعی هم از خودش نداشت از اول دفترچه شروع کرد و سوال اسون ها رو پیدا کرد و خیلی اروم و ریلکس حلشون کرد توی مشترک ها فقط به ۶ تا سوال جواب داد و درصدش شد ۲۰ درصد
۶تا زد اما چون اروم بود همش رو درست زد
تخصصی ها هم کلا ۷ تا جواب داد و شد ۳۹ درصد ریاضی سه تا گسسته جواب داد و شد ۱۸ درصد و رتبش شد ۲۳۲ و رتبه منی که چند ماه خونده بودم به خاطر استرس و عدم کنترل استرس و توقع زیادی از خودم شد ۶۰۰۰
توروخدا فکر نکنید قراره به همه سوالا جواب بدید فکر نکنید اگر یک درسی رو خیلی خوندید قراره بتونید به همش جواب بدید اروم باشید ریلکس باشید کم بزنید اما درست و با دقت بزنید شاید کنکور امسال این قدر سخت باشه که تویی که مثلا سفید بذاری رتبت خیلی خوب شه چون خیلی ها منفی میزنن
خوشبین باشید و دعا کنید من امسال دوباره سر جلسه دیونه نشم
ببخشید طولانی شد
پاینده باشید