زمان کنونی: ۰۹ دى ۱۴۰۳, ۱۰:۴۱ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر)

ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۲:۵۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ، توسط Riemann.)
درود!

این آزمون هم گذشت و دیگه کم کم داریم نزدیک میشیم به خودش!

چه اشتباه های لپی من کردم توی این آزمون! مثلا سوالای ۵۳، ۵۵ و ۵۷ نظریه. سر یه پلاس و استار سوال رو غلط زدم. بقیشون هم "فوقع ما وقع".
سوال ۴۸ هم غلط حل کرده میشه گزینه ۴ یا همون [tex]O(n)[/tex] چون این سوال دقیقا توی کتاب قدسی هستش و اثبات آورده که میشه همین که گفتم.Tongue
سوالای سیستم عامل هم در حد مسخره کردن بود مثلا سوال ۷۱ هموی جدول صفحه من تو ۳ صوت به جواب رسیدم ولی از اونجایی که خیلی سوال گلاب بود و از غذا گزینه یک هم جواب بود و من هم به یک رسیدم، یه لحظه شک کردم به کل کائنات و سوالی رو که حل کردم رو نزدم.
منطقی و معماری هم که خوب بود. سیستم نه، نظریه، ها، ساختمان داده ،نه. ریاضی هم اون چیزیایی که خونده بودم زدم ولی سر یه فرمول تبدیل فوریه ضدحال خوردم که چرا سر جلسه من فراموشش کردم.

سوالای نخصصی نرم هم مسخره بازی بود.

این درصدای من:
زبان ۵۵
ریاضی ۳۰
مشترک ۳۰
تخصصی نرم ۶۶

راستی یه سوال زبان هم به نظرم غلط بود ۱۴ رو میگم.
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: arshadhoush , AI.
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۳:۱۲ ب.ظ
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر)
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  درود!

این آزمون هم گذشت و دیگه کم کم داریم نزدیک میشیم به خودش!

چه اشتباه های لپی من کردم توی این آزمون! مثلا سوالای ۵۳، ۵۵ و ۵۷ نظریه. سر یه پلاس و استار سوال رو غلط زدم. بقیشون هم "فوقع ما وقع".
سوال ۴۸ هم غلط حل کرده میشه گزینه ۴ یا همون [tex]O(n)[/tex] چون این سوال دقیقا توی کتاب قدسی هستش و اثبات آورده که میشه همین که گفتم.Tongue
سوالای سیستم عامل هم در حد مسخره کردن بود مثلا سوال ۷۱ هموی جدول صفحه من تو ۳ صوت به جواب رسیدم ولی از اونجایی که خیلی سوال گلاب بود و از غذا گزینه یک هم جواب بود و من هم به یک رسیدم، یه لحظه شک کردم به کل کائنات و سوالی رو که حل کردم رو نزدم.
منطقی و معماری هم که خوب بود. سیستم نه، نظریه، ها، ساختمان داده ،نه. ریاضی هم اون چیزیایی که خونده بودم زدم ولی سر یه فرمول تبدیل فوریه ضدحال خوردم که چرا سر جلسه من فراموشش کردم.

سوالای نخصصی نرم هم مسخره بازی بود.

این درصدای من:
زبان ۵۵
ریاضی ۳۰
مشترک ۳۰
تخصصی نرم ۶۶

راستی یه سوال زبان هم به نظرم غلط بود ۱۴ رو میگم.

سلام می تونم بپرسم برای دروس تخصصی از چه منابعی استفاده می کنید؟ من نمی دونم چرا با اینکه تخصصی رو خوب می خونم ولی درصدهای تخصصیم بد میشه سوالاش برام اشنا نیست
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: AI.
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۳:۲۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ، توسط shazde kuchulo.)
این آزمون هدفم فقط این بود که تست غلط نزنم
تا یه جاهایی موفق بودم مشترک یه تست غلط زدم اونم چشام ندیده Big Grin
تخصصی ۲تا غلط زدم بازم الگوریتم !!!!
عاخه چرا این الگوریتم حل نمیشه داغونمااااااااا
دوتا تست درست تو کامپایلر و برنامه سازی هم ترسیدم بزنم ....
خیلی خسته بودم برا آزمون
ریاضی رو هم دوره نکردم کلا یادم نمیومد ۲تا درست زدم!!!
کلا
درصدای مزخرفم
زبان مثل همیشه ۰
ریاضی ۱۲/۵
مشترک ۴۰
تخصصی نرم ۲۷ Sad

بهترین راه پیش بینی آینده خلق کردن آن است!!!
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: AI.
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:  سلام می تونم بپرسم برای دروس تخصصی از چه منابعی استفاده می کنید؟ من نمی دونم چرا با اینکه تخصصی رو خوب می خونم ولی درصدهای تخصصیم بد میشه سوالاش برام اشنا نیست
من طراحی الگوریتم زیاد بلدم، فراتر از منابع.
پایگاه داده: مدرسان خوندم
کامپایلر مدرسان
زبان های برنامه سازی یه جزوه توی همین مانشت واسه دانشگاه آزاد بود فکر کنم.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: m-m , AI.
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۳:۳۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ، توسط firouziam.)
سلام ،
منم راضی نبودم، منم گول نکات ریز طراح سوال توی نظریه رو خوردم و سه تارو غلط زدم!(چیزی که تا حالا سابقه نداشته!) و توی ساختمان و معماری هم خوب نبودم،
زمان هم کم آوردم و یکی از متنای زبانو اصلا نرسیدم بخونم(هی به خودم میگم اول زباناروکامل بزنم که بعد کم نیارم بازم نمیدونم چرا گوش نمیگیرم حرف خودمو!)
تخصصی ها هم که بساطی شده واسه ما! هر سری، رو اونی که بیشتر وقت میذارم بیشتر غافلگیر میشم، اینسری خیلی از الگوریتم می ترسیدم و گفتم عمرا بزنم، ولی ۴ تا درست زدم! ولی خیلی به کامپایلر امید داشتم که خوب نزدم! ولی پایگاه دمش گرم هیچوقت نمیذاره آدم دست خالی برگرده!

درصدا:
زبان ۶۸
مشترک: ۳۸ Sad
تخصصی نرم: ۵۰ Sad

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  کامپایلر مدرسان
زبان های برنامه سازی یه جزوه توی همین مانشت واسه دانشگاه آزاد بود فکر کنم.

کامپایلرو ازش راضی هستی؟! من پورانو قورت دادم ولی بازم یجاهاییو اصلا خوب نگفته مثلا همین روال های مفهومیو!
طراحی الگورتمم واسه گراف تست کم دارم، و یکمم توی بعضی الگوریتماش مشکل دارم(پوران خوب نگفته!) شما چی استفاده میکنی؟!
و در آخر ساختمان جایی سراغ ندارین تست واسه B-Tree و AVL زیاد داشته باشه؟! تو کنکورا و پوران خیلی کم اومده، آدم نمیتونه خودشو محک بزنه
۱
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , AI.
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۳:۴۶ ب.ظ
لطفا به منه بی نوا و عاجز کمک کنید Sad
نمیدونم چرا هر آزمونی که میدم باید دو تا سوال رو درست حل کنم ولی گزینه ها رو اشتباه بزنم و اونم فقط توی مشترکات. نمیدونم واسه شما هم پیش میاد یا نه. هرچی تمرکز میکنم، هرچی به خودم آرامش میدم ولی فایده نداره. یعنی نشد یه آزمون بدم و یکی اشتباه نزنم. کسی نمیدونه چکار کنم؟

بدتر از این جایی بود که دو تا سوال مدار الکتریکی را با خفت و خاری هر چه تمام، جواب درست بدست آوردم ولی چون به خودم و سوالهای آزمون شک داشتم نزدم. ای دل غافل Heart

از ۱۰ تا سوال اول زبان هر ۱۰ تاش به نظرم تکراری میومد چون ۹ تا شو زدم و هر ۹ تاش درست بود
درصد هامو نمیگم چون واقعا گند زدم، میترسم تضعیف روحیه بشم و بعدشم معتاد Sad

New LifeHeart
۰
۰
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۰۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ، توسط e.shrm.)
سلام
درصدای من :

زبان :۶۰
ریاضی : نمیگم !! وحشتناکه ! شما فکر کن ۰ !
مشترک : ۵۶
نرم : ۴۷

گر نگهدار من آن است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
۰
۰
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۰۹ ب.ظ
از آزمون امروز راضی نبودم زیاد، خیلی سر جلسه گیج بودم که باعث شد کند بشم و وقت کم بیارم
درصدام:

ریاضی ۲۵
مشترک ۶۰
تخصصی ۴۵

شاید آزادی انسان در فناپذیری اش باشد، که می داند؟
فرانتس کافکا
۱
۰
ارسال:
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۱۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ، توسط Riemann.)
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط:  کامپایلرو ازش راضی هستی؟!
پوران فقط تا تحلیل نحوی گفته بقیه مطالب اصلا خوب نگفته ولی مدرسان خوب گفته! تحلیل معنوی رو.

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  از آزمون امروز راضی نبودم زیاد، خیلی سر جلسه گیج بودم که باعث شد کند بشم و وقت کم بیارم
بابا شما که رتبت زیر ۲۰ تت تزمینه! یه فکری به حال ما کن که مشترک کم میزنیم. توی این مدت میشه کاری کرد؟ همه درسا رو خوندم ولی تست خیلی نزدم نمی دونم چی کار کنم ولی این آزمون نسبت به آزمونای قبلی بهتر مشترک زدم همیشه منطقی و معماری نمیزدم و به جاش نظریه و ساختمان میزدم، این سری منطقی و معماری زدم، نظریه و ساختمان رو خراب کردم فکر کنم یه جوریایی سرشکن شدن با هم و در کل دوتاش رو بتونم خوب بزنم :دی

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  ریاضی : نمیگم !! وحشتناکه ! شما فکر کن ۰ !
ریاضیاش خیلی بد قلق نبود فقط گسسته رو نمیشد کاریش کرد، امار و یه دونه از محاسبات اسون بودن.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: arshadhoush , AI.
ارسال: #۱۰
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  از آزمون امروز راضی نبودم زیاد، خیلی سر جلسه گیج بودم که باعث شد کند بشم و وقت کم بیارم
بابا شما که رتبت زیر ۲۰ تت تزمینه! یه فکری به حال ما کن که مشترک کم میزنیم. توی این مدت میشه کاری کرد؟ همه درسا رو خوندم ولی تست خیلی نزدم نمی دونم چی کار کنم ولی این آزمون نسبت به آزمونای قبلی بهتر مشترک زدم همیشه منطقی و معماری نمیزدم و به جاش نظریه و ساختمان میزدم، این سری منطقی و معماری زدم، نظریه و ساختمان رو خراب کردم فکر کنم یه جوریایی سرشکن شدن با هم و در کل دوتاش رو بتونم خوب بزنم :دی

دیگه اصل همین یه ماهه و تست کار کردن خیلی وضع آدم و میتونه بهتر کنه اگه درسارو مسلطی حتما با تست کار کردن می تونی بالاتر بزنی، البته شمام رتبه ی زیر ۲۰ تت تضمینه با این تخصصیه بالاWink به هر حال من خودمم از وضعم تو یه سری درسا راضی نیستم امیدم به این یه ماهه.

شاید آزادی انسان در فناپذیری اش باشد، که می داند؟
فرانتس کافکا
۱
۰
ارسال: #۱۱
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  لطفا به منه بی نوا و عاجز کمک کنید

من این مشکلو قبلنا داشتم تو کنکور کارشناسی! ولی اینطوری حلش کردم، (شاید مسخره به نظر بیاد ولی الان که چند سال میگذره میبینم که حل شده!) هروقت جوابو بدست آوردم آروم آروم پیش خودم تکرار میکنم: ۹۲-۲،(یعی مثلا جوال ۹۲ میشه ۲) و تا زمانیکه گزینه رو علامت نزدم آروم پیش خودم تکرار میکنم! حالا مشکل شما خوبه من علاوه بر این جابجا هم میزدم(که اون دیگه ماجرایی میشد واسه خودش)، ولی خداروشکر اینجوری حل شده!
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: masoud67 , AI.
ارسال: #۱۲
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  نمیدونم چرا هر آزمونی که میدم باید دو تا سوال رو درست حل کنم ولی گزینه ها رو اشتباه بزنم و اونم فقط توی مشترکات
خب عزیز من کاری نداره! شما هر مدت به بار چک کن گزینه ها رو درست وارد کردی یا نه! و یه نکته دیگه که من امروز فهمیدم این بود که سوال زبان رو درست حل کردم ولی گزینه اشتباه رو علامت زدم و بعدش گزینه غلط رو وارد کردم! اینم یه مدلشه! من همه آزمونای قبلی یه دوتا ریاضی جابجا میزدم ولی این آزمون هر چند بار یک بار چک میکردم که عایا درست وارد کردم یا نه.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: masoud67 , AI.
ارسال: #۱۳
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط:  
[quote='e.sharmi' pid='234438' dateline='1388749130']
ریاضی : نمیگم !! وحشتناکه ! شما فکر کن ۰ !
ریاضیاش خیلی بد قلق نبود فقط گسسته رو نمیشد کاریش کرد، امار و یه دونه از محاسبات اسون بودن.

وقتی ریاضی و آمار رو گذاشته باشی کنار ، این میشه آخر بدقلقی!

گر نگهدار من آن است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
۰
۰
ارسال: #۱۴
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۵۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ، توسط Riemann.)
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  البته شمام رتبه ی زیر ۲۰ تت تضمینه با این تخصصیه بالا
البته من منظورم کنکور اصلی بود. :دی

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  وقتی ریاضی و آمار رو گذاشته باشی کنار ، این میشه آخر بدقلقی!
دیگه واقعن نمیشه کاریش کرد، ولی باز هم ریاضی مهندسی هاش دوتاش رو میشد زد، البته اینا همش آزمون هست و ما خودمون رو محک میزنیم. من که یه ۸، ۹ تا سرفصل واسه ریاضی در آوردم همونا رو میخونم و لاغیر که توی کنکور حداقل ۳۰ رو بزنم.

کلا توی این مدت مشخص کنید که چی میخواید بخونید و چی رو نمیخواید، اینجوری خیلی ذهنتون راحت میشه و استرس هم کم میشه.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: masoud67 , AI. , arshadhoush
ارسال: #۱۵
۱۳ دى ۱۳۹۲, ۰۴:۵۶ ب.ظ
:|
الان که درصدای شمارو دیدم احساس میکنم بزارم واسه سال دیگه کلا :|

I am not suffering. I am struggling. Struggling to be part of things, to stay connected to whom I was once.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: helena

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۷۶۹ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  حل و بررسی سوالات مدارمنطقی دکتری ۹۲ گرایش معماری nomad:D ۲۵ ۲۶,۹۸۵ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: masoumeh97
  رشته ای مهندسی کامپیوتر sanjeshserv1 ۰ ۱,۳۲۲ ۰۲ تیر ۱۴۰۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sanjeshserv1
  بررسی سوالات تخصصی دکتری هوش masoomeh_s ۱ ۲,۲۹۰ ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: vejdani
  بررسی اعتبار یک مجله برای چاپ مقاله one hacker alone ۰ ۲,۳۱۲ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  [دانلود] حل تشریحی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر و آی تی ۸۷ تا ۹۲ good-wishes ۳۰ ۵۳,۰۴۱ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  درخواست ارائه تکمیل ظرفیت دکتری نیمسال دوم دانشگاه ازاد alireza6660 ۱ ۴,۲۴۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  بحث در مورد نتایج اولیه ازمون دکتری ۹۲ mkiani ۳۷ ۳۳,۶۹۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ق.ظ
  درخواست کارنامه معماری کامپیوتر آزمون آزاد ۹۲ sanazp1388 ۱ ۳,۹۳۴ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۰۰ ق.ظ
  تشریح تست همروندی - بررسی یکی از سوالات سال ۸۲ abji22 ۵ ۵,۲۵۴ ۰۲ دى ۱۳۹۹ ۱۱:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: mohammadasadi1

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close