(۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ)فرید نوشته شده توسط: دوست عزیزم ،بهتر نیست بذاری ترم اول ارشد تمام شود بعد اینهمه توصیه منتشر کنید. دوست گرامی اونجایی که شما ترم اولت هست درس میخونی من هشت ترم اونجا درس خوندم. نمیدونم شما از کجا اومدی و در پروفایلتون هم ننوشته بودین ولی:
اینکه در یه دانشگاه خوب مثل تهران یا شریف یا پلی تکنیک یه پایان نامه داغون در بیاد باید بگم در نمیاد معمولا":D شما چون ترم اولت هست رفتی اونجا با دانشگاه کارشناسی ات قیاس میکنی.
متاسفانه برخلاف میلم مجبور شدم جواب شما رو بدم
دوست عزیز من، تمام حرفهایی که یک نفر میزنه لازم نیست که حتما خودش اونو تجربه کنه میتونه از حرفهای دیگران برداشت کنه و بعدش اونا رو بررسی کنه
دوتا از دوستام امسال IT شریف رو تموم کردن ، یکیشون پارسال امنیت امیرکبیر، یکیشون هم دو سال پیش IT تهران
من این موضوع رو از اونها موقعی که بهشون گفته بودم از اینکه تو شریف قبول نشدم ناراحتم شنیدم و حالا دارم بهشون میرسم،
در ضمن مگه شما خودتون ترم چند ارشد هستید که ادعا می کنید درباره حرفهای من ؟ اجازه بدید اول ارشدتون رو بگیرید بعد حرفهای من رو نقض کنید
فکر هم نکن که بوقم مستقیم اومدم اینجا از هیچ چیزی هم خبر ندارم
دو تا از همکلاسیهای صمیمیم اینجا کارشناسی رو دانشگاه تهران بودن و یکیشون هم شریف
تنها فرقی که کارشناسی اونجا با کارشناسی دانشگاههای معمولی داره اینه که تمرینات زیادتری میدن و اساتید سختگیرترن
منظور من از پایان نامه داغون پایان نامه ای هست که مقاله معتبری نشه از اون در آورد
کسی که سر کار میره و آزمایشگاه رو میپیچونه یا مثل یکی از استادای اینجا که یه پروژه گرفته و میگه هرکی میخواد با من بگیره باید حداقل ۳ روز در هفته تمام وقت بشینه سر اون کار کنه(با حقوق) معلومه که مقاله درست و حسابی ازش درنمیاد
امیدوارم که شما هم یه جای خوب ارشد قبول شی اون موقع بعد از ۲-۳ ترم بیایی بهم نشون بدی که حرفام غلط بوده یا درست
شما اگه با توصیه نامه من مخالفت داری با دلیل منطقی یه نفری رو معرفی کن که تو یکی از این ۳تا دانشگاه معروف درس خونده باشه و الان یا داره دکترا میخونه یا با معدل بالا تو یه دانشگاه خوب اپلای کرده باشه بیاد حرفهای من رو نقض کنه ،نه صرفا به دلیل ترم یک بودنم بخواهی با اون مخالفت کنی
-----------------------------------------------------------------------
حتی اگر هم حرفهای من اشتباه باشه باعث انگیزه دادن و دادن اعتماد به نفس به خیلی هایی میشه که دارن تو یه دانشگاه معمولی درس میخونه نه اینکه بیام مسخرشون کنم بگم من اینم تو اونی
من تو کنکور ۹۱ خیلی خونده بودم ولی به دلیل بدشانسی با چندتا اشتباه ساده رتبم ۴۰۰ شده بود، پارسال دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی قبول شدم ولی نرفتم،
ولی امسال بعد از سربازی فقط ۲ ماه نشستم خوندم و دانسته هام از پارسال کمتر بود ولی رتبم ۱۹ شد و دانشگاه تهران قبول شدم
من اگه پارسال می رفتم به دانشگاه آزاد همین آدمی هستم که امسال دانشگاه تهران قبول شدم ، فقط جایی که توش درس می خوندم فرق می کرد، آیا این باعث می شد که من آدمی با IQ کمتر باشم و توسط دیگران مسخره بشم
آدمی که مغرور نباشه و خودش رو جزء طبقه خاص ندونه ،به جای مسخره کردن دیگران و بالاتر دونستن خودش و چیزهایی که مربوط به خودش میشه و زدن تو سر دیگران و داشته هاشون، حالا به صورت عملی نتونست به کسی کمکی کنه اشکال نداره، حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که با حرفاش به دیگران کمک کنه و به اونا روحیه بده حتی اگر حرفهایی که برای روحیه دادن به دیگران میزنه دروغ باشه