(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: من کارشناسی آمار دانشگاه رازی(شبانه) و مهندسی کامپیوتر آزاد کرمانشاه سال ۸۷ قبول شدم و آزاد رو رفتم ولی الان یک ساله که بدون کنکور شده........آدم چی بگه دیگه...بعضی وقت ها واقعا احساس پشیمونی می کنم از این که اومدم آزاد،با خودم میگم درسته کامپیوتر رو بیشتر از آمار دوست دارم ولی حداقلش این بود که اون آمار ،سراسری بود همه انقد نمیگفتن دانشگاه آزاده...
فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه باشی مهم اینه فهم و دانشت توی اون رشته ای که تحصیل کردی چقدره...
چرااحساس پشیمونی شاید اگه آمار رفته بودین الان به رشتتون هیچ علابه ای نداشتین و میگفتین ای کاش همون کامپیوترمیرفتم...
دلیل نمیشه هر دانشگاه سراسری خوب باشه و آزاد چون آزاده دانشگاه بدی باشه!بعضیاهستن مدرکشون برای دانشگاه آزاده علمشون خیلی بیشتره تا اونی که دانشگاه سراسری بوده...ملاک دانشگاه نیست...
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: من که الا دفترچه رو دیدم شما ببینید دوسال دیگه ارشد آزاد بدون کنکور میشه شما هم ببنید یعنی اونای که از دانشگاه آزاد مدرک ارشد گرفتن قبلا با تراز های بالای ۸۰۰۰ ۷۰۰۰ یعنی باید برن خودکشی کنند .یه روزی یارو رفت بعنوان نفر اول کنکور ارشد دانشگاه آزاد و سراسری رو بیخیال شد الان باید بسوزه که دانشگاهش بدون کنکور شده همچین آدمای تویه مانشت هم زیاد بودند.
دانشگاه میانه آذربایجان شرقی ارشد نرم افزار گذاشته یعنی میانه روستا هم حساب نمیشه ها شما ببنید چی شده که دیگه اونجا هم ارشد زد.
یه زمانی پول تویه کارشناسی بود همینجوری ظرفیتها زیاد شد و مدرک دانشگاه آزاد از بین رفت الانم نوبت ارشد هست . به اومد دکترا
تا یه حدی خوبه که بدون کنکورمیشه ممکنه یکی خیلی خونده باشه و سرکنکور براش یه مشکلی پیش بیادوهمه زحمتاش بربادمیره و توروحیش خیلی تاثیرمیزاره...
مگه دانشگاه فقط واسه شهریاس؟ حرفتون درست نبود که میانه روستاهم حساب نمیشه...ضمنا میانه روستا نیست.
به این چیزانیست آدمها باید افکارشون رو اصلاح کنن...