(۰۷ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: ممنون از اطلاعت دوستم من سایت نصیرو زیرو رو کردم ندیدم لینک پی دی اف کنکور ۹۳ لطفا اگه شما پیداش کردی ب منم اطلاع بدید ممنون میشم
من قبل این که بخرم زنگ زدم نصیر یکی از مسئولاش بهم گفت یه پی دی اف آماده کردن برای سال ۹۳ یه غلط نامه هم هس واسه کتاب که وقتی خردیدم همراهش هس...
دو روز بعدش که خریدم دوباره زنگ زدم هم دفتر اصلی هم دفتر انتشارات گفتن خبری نیس، منم گفتم لابد با کتاب دیگه ای اشتباه گرفتن. یا اینکه فکر دیگه ای تو سرشون بوده.
دفتر انتشاراتشم زنگ زدم گفتن متاسفانه ۲۰۰ جلد! از کتاب مونده و تا تمام نشه چاپ جدید نداره و هنوز هیچ استادی غطاشو تصحیح نکرده و سال ۹۳ رو هم جواب نداده ایشالا واسه نمایشگاه کتاب سال آینده آماده میشه.
(۱۰ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ)mrf نوشته شده توسط: من همه مجموعه ها رو دارم
پردازش رو دیدم قبل از چاپ واسه داوری اومده بود دستم کتاب معرکه ای است
نصیر غلط زیاده چندتا سوتی و اینا تو الگوریتم و هوش و نظریه و اینا داره
پوران رده بعدی است
بقیه همه مثل هم و غلط فراوون
۹۳ که پارسه و اونایی که داشتن گند زده بودند
فکر نمیکنم خبری از این کتاب بشه تا کی بچه ها صبر کنن البته من که هفته پیش کتاب نصیرو رفتم.
اشتباهات خیلی فاحشی داره این کتاب حتی اشتباهات تایپی مضحک ( یه جا بجای مانتیس نوشته ماشین یا گونه رو نوشته گوته که من اول فکر کردم یه لغت تخصصی جدیده) در حالی که من هنوز ۲۰ درصد هم از کتابو نخوندم، ولی به نظرم بهتر از کتابای دیگس به ویژه جوابای دکتر اجلالی که حرف نداره. منم فقط واسه همین گرفتم و راضیم.