(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ)zahrartc نوشته شده توسط: خوش به حالت
من فقط۴۳مشترک
۱۰تخصصی
این درصدا هیچی نیست! هیچ کدام از این ربتبه ها دلیلی بر بهتر یا بدتر عمل کردن شما توی کنکور نمیشه! فقط امیدتون رو از دست ندید و تا آخر تلاش کنید.
بد نیست یه خاطره هم بگم خالی از لطف نیست.
ترم قبل امتحان هوش مصنوعی داشتیم و میان ترم هم نداشتیم و کلا یه فاینال بود. بعد من هم ۴ تا امتحان پشت سر هم داشتم "مهندسی نرم ۱، سیستم عامل، تحقیق در عملیات و هوش" و هوش امتحان سوم بود و ۷/۵ صبح و من هم هیچ نخونده بودم! از امتحان سیستم عامل که برگشتیم حدود ۱۴ رسیدیم خابگاه بعد از یه استراحتی ۱۶ شروع کردیم از اول هوش خوندن با یه دونه از رفقا. رسیدیم به حدود ساعتای ۲۱ و دیدیم که هیچ فایده ای نداره و کلی اعصابمون داغون بود که اون رفیقم یه لحظه گفت که بیا حذف پزشکی کنیم فکر کثیفی بود که منو وسوسه کرد ولی من زیر بار نرفتم چون که برنامم میریخت به هم واسه ترمای بعد ولی اون رفیقم خودشو زود باخت و ۲۱:۳۰ رفت اتاقش و من موندم تنها دیگه اینجا بود که جو گیر شدم و گفتم تا صبح میخونم که همین طور هم شد و تا حدود ۵:۳۰ خوندم و بعد زدیم بیرون به سمت دانشگاه حدود ساعت ۶ اینجا ها بود و امتحانو دادیمو شدیم ۲۳ از ۳۵ و درسو هم با ۱۳ بدون پروژه و تمرین پاس کردیم
حالا این همه بحث سر چی بود؟ این بود که ما تا لحظه آخر باید تلاشمون رو بکنیم و نا امید نشیم(البته توی این مورد هم استاد یه حالی داد هرچند کل ترم ضد حال بود) من اگه مثه دوستم میرفتم حذف پزشکی میکردم شاید یه شب راحت میخوابیدم ولی در عوضش این ترم رو باید میرفتم سر کلاس :پی