(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ ب.ظ)aidaa نوشته شده توسط: این میلی هست که من براشون زدم، شما هم میل بزنید
با سلام
من از داوطلبان کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر هستم. من با عده ی زیادی از دیگر داوطلبانی که در آزمون های پارسه ثبت نام کردن صحبت کرده م و همه عقیده داریم که پاسخنامه پارسه خیلی مختصر و بی کیفیت ه در مقایسه با کارنامه بقیه ی موسسه ها و به طور خاص مدرسان شریف، با توجه به رقابتی که پارسه با مدرسان داره و با توجه به اینکه ما متاسفانه یا خوشبختانه در آزمون های موسسه ی شما ثبت نام کردیم و این کمبود رو حس میکنیم بتون پیشنهاد می کنم که مواردی رو به پاسخنامه اضافه کنید. مثلن سطح دشواری سوال، نکات آموزشی سوال، اشتباه هایی که ممکن است دانشجو مرتکب شود و ..
همچنین در پاسخبرگی که روی سایت قرار میدهید میتوانید برای هر سوال درصد/تعداد دانشجوهایی که سوال رو درست زده اند نشان دهید. این نکته آخر خیلی به ما کمک میکنه و فکر نکنم انجام دادنش اصلا کار سختی باشه
باتشکر
دوستان عزیز. من نمیخوام ناامیدتون کنم. ولی پارسه حرفی را گوش میده که براش یا پول داشته باشه ، یا ثبت نامی داوطلب و اصلا به کیفیت اهمیت نمیده.
من خودم پیگیری کردم. چند وقت پیش با نمایندگی اصفهان صحبت داشتم
مثلا بهشون گفتم که جامعه آماری پارسه نصف مدرسانه ولی اصلا قبول نمیکردن و با اعتماد کامل میگفتن کامپیوتر ما ۳ برابر مدرسانه
وقتی حرف از کیفیت آزمون میزدم و پاسخنامه پارسه، مسئول اونجا میگفت ما بهترین اساتید را داریم و بهترین کلاسها را داریم و سریع بحث را عوض میکرد. دقیقا واضح بود که میدونه پارسه در این زمینه گند زده.
وقتی از بعضی کتابهای بسیار قدیمی پارسه میگیم ، فقط بلدن بگن سال آینده درست میشه. یا چاپ جدیدش قراره چاپ بشه.
کیک و ساندیس را هم گفتن پیگیری میکنیم.
و البته یک سری مشکلات وحشتناک دیگری هم با پارسه داشتم که فقط بلد بودن بگن ببخشید. پیگیری میکنیم.
در ضمن زمانی که میخواستم ثبت نام کنم بهشون گفتم من pse نمیخوام و شدیدا اصرار داشتم که من پول بالای آزمون مسخره pse نمیدم (لفظ مسخره رو دقیقا استفاده کردم). چون pse دو سه سال پیششون رو دیده بودم که به مفت نمی ارزید. ولی اونا اصرار داشتن که pse ما خیلی فرق کرده و عالی شده و همه راضی بودن و ...
ولی امسال که pse آزمون دادم دیدم این همون pse قبلیه فقط به جای اینکه با سی دی باشه با اینترنته.
بهرحال ما مردمی هستیم همیشه منتقد و البته همیشه انتقاد ناپذیر.