(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ ب.ظ)mahshid689 نوشته شده توسط: سلام به همه بچه های مانشتی، اول تبریک بابت جمع صمیمی و فعالی ک ایجاد کردید
منم ب جمعتون پیوستم و امیدوارم بتونم از حضورتون دلگرمی و انگیزه بیشتر بدست بیارم برای ادامه...
در ضمن آهااااااااااااای سارا خانومی ک میگی دانشگاه تهران بر منه!!! من همیشه کنارتماااا
به به سلام یار همیشگی من خوش اومدی به جمع ما

من از خدامه تو پیشم باشی تورو نداشتم چیکار می کردم

امیدوارم با هم دانشگاه تهران باشیم خدا جواب زحمتای هردومونو بده قربونت برم فردا سرکوچه منتظرتم

.................................................................................................................................................
سلام به همگی و خسته نباشید امروز پایگاه داده فصل sqlو طراحی مرتب سازیا خونده شد

اما تستام هنوز مونده

من خسته شدم اخه چقدر بخونم چشام داره در میاد

میترسم اخر کنکور ته استکانی بزنم و انواع اقسام مرض ها من جمله چاقی ، ناراحتی ستون فقرات ، جوش صورت ریزش مو به دلیل استرس و.....اخه این چه مملکتیه این همه زحمت بکش درس بخون جون بکن اخرشم کارو میدن به اونی که سهمیه داره پارتی داره

چی بگم ببخشید نمی خواستم نا امیدتون کنم ولی با این وجود باید جنگید الان وقته کم اوردن نیست اینم بگم ما پیام نوریا دقیقه ۹۰ عادتمون همینه

تو سختیا ست که خودمونو نشون میدیم به قول یه دوست تو سختیا باید خودتونو نشون بدید که چند مرده حلاجین تو راحتی که همه حلاجن

زیاد حرف زدم موفق باشید شب خوش