(۲۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال بپرسم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی خب میپرسم با عرض پوزش : من در کل تو این چند مرحله ازمون گذشته دروس مشترک ام رو خیلی خوب میزنم درحد ۱۰ نفر اول کشور ولی هرکاری میکنم دروس تخصصی ام نمیره بالا شاید هم هربار بدتر از دفعه ی پیش میشه چه راهکاری میدین واسه این مشکل من؟من خوبم میخونم تخصصیا رو ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه واسه همین رتبه کلی ام بد میشه نمیخوام تکرار بشه این اتفاق ...ضمن اینکه من تو کنکور پارسال ۵۰ درصد تخصصی زده بودم ولی حالا نمیدونم چرا اینطور میشه کمکم کنید (((
سلام
خب هر کسی توی مبحثی قوی هست خوشبختانه شما توی مشتراکا قوی هستید که این عالی تر از این هست که توی تخصصی ها قوی باشین و مشترک ضعیف (این رو گفتم اول روحیه بگیرین)
من خودم برعکس شما هستم و اگر ترسی داشته باشم از مشترکا هست نه تخصصی ها
پس بیاد بهم کمک کنیم تا کامل بشیم (شما توی تخصصی بهتر بشین و من توی مشترکا)
برا بهتر شدن توی تخصصی ها من اینا رو پیشنهاد میدم:
۱/ برا پایگاه نمیشه یک کتاب رو خوند و جالبه اینکه من خودم ۵ تا کتاب پایگاه رو دارم هر کدوم یه چیز جدید برام داره و در واقعا برا موفقیت توی پایگاه باید بنظرم دو یا سه کتاب رو بزاری جلوت و مبحث مبحث پیش بری (یه مبحث از یک کتاب بخونی تموم شد همون مبحث رو از کتاب بعدی بخونی که هم تکرار بشه و هم بهتر مفاهیمش براتون جا بیفته)... این دو روز خودم کلا وقتم رو گذاشتم رو پایگاه و به این نتیجه رسیدم بعد از گسسته خوندن مطالب باید یه پیوستگی هم توش جا بدم تا بعضی مفاهیم که بد جا افتاده رو خوب درک کنم .. الان یک خط از فصل sql میخونم بعضی واژه ها رو که توی فصل اول خونده بودم رو میبینم و بهتر میفهمم چون پیوستگی شده برام
(وقت نیست وگرنه میگفتم برید sql نصب کنید و عملی باهاش کار کنید)
۲/ هوش و سیستم هم کمی به دقت نیاز داره و باید به عمق مطالب برید ..هوش راحتر از دوتای دیگه هست ... چون دیدم سوالهایی از پایگاه و سیستم عامل دادن که واقعا خیلی خیلی سخت بودن ولی هوش رو اگر کتاب راهیان رو خوب بخونی میتونی نتیجه مورد قبولی ازش بگیری .. هوش کمی سطحی تر هست ولی سیستم عامل رو باید جز پوست و خونتون بدونید ..
۳/ سخنی از دلباخته ی سیستم عامل
: برا سیستم عامل تنها کتاب نخون .. بیا توی زندگیت و اونا رو در قالب واقعیت ها پیدا کن و ازشون لذت ببر
شعار من برا سیستم عامل اینه که نوبت این هست که یک درس تو رو بشناسه نه تو اونو بشناسی
در کل بنظرم تخصصی ها بیشتر خلاقیت میطلبن
هر چند شما خودتون پارسال تخصصی ۵۰ زدین این حرفام رو بزارید بحساب درس پس دادن
حالا شما چه پیشنهادهای کلی برا مشترکا میدین ؟