(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ ق.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: راستی آفاق جان به نظر شما برای یادگیری سی شارپ و sql باید رفت آموزشگاه . ما که تو دانشگاه خیلی ابتدایی خوندیم به دردبازار کار نمی خوره
کسی یه خودآموز گام به گام و عملی خیلی عالیه واسه سی شارپ و sql سراغ نداره
سی شارپ را به نظر من در خانه هم می توان خواند.
بهترین کتابی که در این زمینه هست و بسیار کاربردی و روان نوشته شده است کتاب سی شارپ آقای هاشمیان انتشارات صفار است.در این مورد شک نکن !
البته این کتاب به رایگان در اینترنت به صورت pdf گذاشته شده.من نسخهی پی دی اف آن را دارم.ولی احساس کردم اونقدر ارزش داره که پول بدم نسخهی چاپی اونو بخرم .
برای sql من پیشنهاد می کنم کلاس برید حتما.چون به نظرم sql خیلی دنگ و فنگ داره.همیشه نتیجهی اون کدی که کتاب خود آموز گفته بنویس با نتیجهی کتاب جور در نمیاد و کار آدم لنگ می مونه.
کلا sql خیلی ارور می ده در تمام مراحل و حتما یه معلم باید باشه تا مشکل را برطرف کنه.
من یک خود آموز تصویری و رنگی sql چند سال پیش خریدم تا کار کنم .ولی حتی توی نصبشم مشکل پیدا کردم و کار دیگه جلو نرفت
در نتیجه تصمیم گرفتم کلاس برم.
کلاس sql توی اصفهان خیلی کمه به خاطر اینکه نرم افزار تخصصیه و معمولا غیر دانشجوهای کامپیوتر سراغش نمی رند.در نتیجه اکثر آموزشگاهها چنین کلاسی را برگزار نمی کنند.
من چندین جا تماس گرفتم گفتند یا نداریم یا خصوصی تدریس می کنیم ساعتی ۱۴۰۰۰ تومان!
فعلا جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ثبت نام کردم تاببینم چی میشه...
(فکر کنم ۳ نفر دیگه ظرفیت داشته باشه)