(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ...بعد از اون می تونید از همین الان برید با اساتیدی که توی دانشکده در اون زمینه کار می کنن صحبت کنید که مثلا بیشتر تو چه زمینه هایی کار می کنن...
امروز با یکی از استاتید صحبت کردم ایشون هم گفتن که بهتره صبر کنید آخر ترم یک موضوع رو مشخص می کنیم، وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن که تا اون موقع یه مقداری از مباحث مرتبط با درس ها سر در میارید و بعد بهتر میتونید بفهمید علاقتون چیه، استاد یادگیری ماشین بود. گفتم به یادگیری ماشین علاقه دارم ولی میدونم که یه موضوع خیلی کلی هست. الان من ۳ تا درس برداشتم ولی سر ۶ تا کلاس میرم تا ببینم هر کدوم به چه چیزی مربوط میشن. متاسفانه یا خوشبختانه موضوعات مورد علاقه هم همچین موضوعات جدایی نیستن مثلا داده کاوی و یادگیری ماشین و شناسایی الگو از یه منظر تو یه حوزه کار می کنن ولی سر کلاس هر کدوم که میشینی میبینی که هر کدومشون یه دنیایی جدا هستن که کتاب ها و مقالات مختلفی هم در مورد هر کدوم از اونها نوشته شده.
توکل بر خدا ، به نظر میاد که بنده نصایح دوستان و اساتید رو گوش بدم و انتخاب موضوع رو به اواخر ترم یک موکول کنم. البته استادش گفت نه اینکه کلا بی خیال انتخاب موضوع باشی، گفت سعی کن تو این مدت موضوعت رو مشخص کنی نه اینکه از الان بشینی روش کار کنی و مقاله بخونی و خالاصه ادامه ی داستان .
البته ایجاد این تاپیک هم بی جا نبود . بنده یه چیزهایی رو در سرم به قولی می پرورانم
، و اون هم ادامه تحصیل در یک دانشگاهی هست که بعضی ها می دانند
، گفتم طوری نشه که من بیام ارشدم رو روی موضوعی کار کنم که دانشگاه مقصد اصلا روی اون موضوع کار نمی کنه ، به خاطر همین خیلی دوست داشتم که از اساتید اون دانشگاه کمک بگیرم که عملا بی خیال شدم ، ما کجا و آنها کجا
. بهتره زیاد هم به موضوع گیر ندم مهم خوب کار کردن روی موضوعی هست که انتخاب میشه، موضوع هر چی باشه خوبه، ولی خب باید دقت کنیم که موضوعات HOT انتخاب بشن که بعدا پشیمون نشیم . یکی از دانشجویان سال دوم دکترا بهم گفت که فلان موضوع هم خوبه ولی اگه دو سال دیگه نتوستی ازش مقاله در بیاری نباید ناراحت بشی.
ممنون از پاسخ هایی که دادید