(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: سلام
کسی دکتر کسائی رو میشناسه؟
نمره دادنش چطوره؟ چقدر کار میخواد؟ درس دادنش چی؟
میخوام درس پردازش ویدئوی دیجیتال و باهاش بردارم به موضوع پایان نامه م خیلی مرتبطه
لطفا راهنمایی کنید
خیلی سیگنالی درس میده همه چیو، حالا این درسو بار اوله ارائه داده نمیشه نظر داد، ولی در کل حجم درسی که میده خیلی خیلی زیاده، نمره دادنش هم زیاد تعریفی نداره. اصولاً چیزی هم از کلاسش یاد نمیگیری اگه خودت نخونی، چون از رو اسلاید تند تند میگه و میره!
یه توصیه به همه دوستان گل تازه ارشد قبول شده دارم:
فقط دنبال درسی باشین که بتونین نمره بگیرین! یادگیری و اینجور چیزا رو خودتون از رو کتاب انجام بدین هر چی میخواین! موقع اپلای معدلتونه که حرف اولو میزنه با تز ارشدتون، نه درسهایی که پاس کردین! اصلاً مهم نیست با کیا پاس کردین و چقدر سختی کشیدین، چون اونا حتی معروفترین استادای ایرانم نمیشناسن، پس الکی معدلتونو خراب نکنین! ریکام هم از کسی که فقط یه سری درس باهاش پاس میکنین قرار نیست بگیرین، پس باور کنین استاد درس مهم نیست اصلاً. خودتون برین درسهایی که دوست دارین بلد باشین رو بخونین!
البته من اینو به ۱۰۰ نفر گفتم و همیشه هم کار خودشونو کردن و همیشه هم آخرش تازه فهمیدن من چی میگم، حالا باز میل خودتون. ولی باور کنین حداقل ۱۰ تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردم و خودمم از ۴ تا دانشگاه زیر ۱۰ جهان که اپلای کردم هر ۴تاشو گرفتم (برکلی، کارنگی ملون، تکزاس آستین و واشنگتن سیاتل. شک دارین رزوممو میفرستم). امیدوارم حداقل یه نفر حرفم روش تأثیر کنه اینجا!
در همین راستا یه توصیه به بچههای آی تی شریف (چون بالا بحثش شد): حتماً مخابرات سیار رو بگیرین، چون هم استادش بچه خوبیه، هم خوب نمره میده، هم درسش مفیده! حتی به نظم مفاهیم پیشرفته ۲ رو هم با همین همت یار بگیرین، حالا مبحثش هر چی که میخواد باشه، حداقل خیالتون راحته که نمره خوبی میگیرین و زیاد هم اذیت نمیشین!