اینکه بستگی به آدمش داره رو همه ذکر کردن من هم تکرار نمیکنم
اما یه سری نکته رو به نظرم باید رعایت کنید.
املا اینکه حقیقت اینه که باید زمان خوبی رو برای خوندن بذارید و به قولی برید تو جو کنکور ( منظور من این نیست که خودتون رو خفه کنید با درس!)
اینکه فکر میکنید کمی درتر از بقیه شروع کردین باعث نشه برین دنبال نکته خوانی صرف و تست حفظ کردن و بی خیال شدن تمرین ها و ...
هیچ مبحثی رو بدون تمرین حل کردن( واقعا حل کردن، نه خوندن جواب!) و تست زدن تثبیت نمیشه! باور کنید. مگر اینکه شما نخبه باشد.
به نظر بنده یه سری از درسا بهتره( خیلی هم بهتره) که رفرنسش خونده بشه یا حداقل تمریناش حل بشه.
مثلا تمرین های لینز یا گریمالدی یا کرمن خیلی خیلی مهم هستن و حل کردنشون خیلی میتونه مفید باشه.
برای زمانبندیهم میتونید از برنامه مدرسان یا پارسه کمک بگیرید(برنامه هاشون تو سایتشون هست) و فصل ها رو تقسیم کنید.
نحوه خوندن بستگی به شخص داره اما فکر نمیکنم از مهر به بعد خوندن تموم کردن درس ها پشت سر هم تکنیک خوبی باشه بلکه پیشنهاد میکنم مثلا تو یه هفته کل درس ها یی که باید بخونید رو تیکه تیکه بخونید ( مثال میزنم : مثلا طبق برنامه پارسه تا ۷ مهر باید ۲۵ درصد اول هر درسی رو تموم کرده باشید. خب طبق این برنامه طقریبا دو هفته وقت دارید. توصیه من اینه که در هر روز حد اقل دو درس مثلا سیستم و نظریه رو بخونید. که در جمع میتونید به طور موازی درس ها رو بخونید و خودتون رو به زمانبندی برسونید)
نزدیک بود فراموش کنم. به نظر من یکی از آفت های کنکور خوندن خصوصا آدمایی که ( از دید خودشون) دیر شروع میکنن اینه که مرور رو تو برنامشون حذف میکنن در حالی که صد در صد اشتباهه. هر روز مطالب روز قبل رو مرور کنید. هر درس رو که میخواید شروع کنید مبحث قبل رو اجمای بخونید. برای راحتی در مرور از مارکر کردن نکات مهم استفاده کنید. جمعه ها مطالب خوانده شده در هفته رو اجمالی مرور کنید.
شاید فکر کنید که : واااای پس کی به خوندن جدید برسم. جواب من اینه که نگران نباشید چون اولا موقع خوندن با مارکر کردن مطالب مهم مرور خودتون رو راحت میکنید و ثانیا مرور مثل تیز کردن تبر یک چوب بر میمونه و در مجموع بازده رو بالا میبره.
این چیزایی بود که به ذهنم میرسید امیدوارم همیگی شریف هم رو ببینیم
البته من تهران رو بیشتر دوس دارم